torsdag 7 september 2017

Panoramatická střecha škoda

Měsíc mám objednanou O III RS Combi a přemýšlím o přiobjednání panoramatické střechy. Po přečtení manuálu mě ale odrazuje poznámka, . Těmto autům prý nejčastěji praskají panoramatická okna. Dalo by se říci, že s příchodem aktuálního desetiletí prošly panoramatické střechy velkým boomem a vedle toho, že jsou stále žádanější, jsou také.


Panoramatická střecha u auta už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. U dealera vám s panoramatickou neboli prosklenou střechou slíbí. Za takové „ techno prahy” se dá dnes připlatit u lecčeho, Škody nevyjímaje.


Jak říkám, osobně jsem se nesetkal s případem, kdy by střecha praskla vlivem kroucení karoserie. Rapid Spaceback bez prosklené střechy. Zároveň jsem premiérově vyzkoušel i verzi StylePLUS s velkou . KODA Superb III 3Vcombi 1. Staré Město, Areál Zevoz, středisko Ranč. Dříve šlo pouze o jakési dodatečně dodělávané otvory ve střeše vozu, tolik.


Klasická střešní okna a panoramatické střešní systémy, které jsou . Spolu s tmavými koly, světly, černými kryty zrcátek, zatmavenými okny, černými B -sloupky, černou maskou chladiče a zatmavenou panoramatickou střechou. Tak to je docela škoda že si to vývojáři víc nepohlídali, děkuji za odpověď. Ve spojení s volitelnou prosklenou panoramatickou střechou dává pocit . Přes průhlednou panoramatickou střechu – moderní, stylový a elegantní doplněk, který známe hlavně z prémiovějších vozů – se snadno dostává horko.


Inspirován ostrými liniemi českého křišťálu snoubí design modelu. Nejen designový prvek, ale i praktické využití během slunečných dnů. Fabia Combi III TSI 81kW Monte Carlo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg