torsdag 7 september 2017

Støpe gulv i gammel garasje

Støpe gulv i gammel garasje. Hvordan bør jeg gjøre dette? Det er en dobbel garasje, det er grusdekke der nå. Har en liten garasje i rekke som i dag har gulv av pukk.


Lurer på om jeg skal støpe gulv der. Jeg har nylig kjøpt meg en dobbelgarasje og planlegger å støpe gulv der til våren når temperaturen er mer human. Den vanlige løsningen for en garasje er en støpt og armert såle med en ringmur av leca. Har nettopp satt opp en badestamp utenfor en gammel garasje ,. Under grus er det blandede masser med stein og noe jord.


Grunnarbeidet er viktig før man legger gulv. Vi valgte å legge stein i garasjen. Ophus anslår at materialkostnadene til denne jobben i en garasje. Gulvet er derfor ikke fastholdt, og risikoen for oppsprekking er liten.


Støping uavhengig av veggen. Ny ”tynn” påstøp på eksisterende betongdekke. Utførelsen passer for gulv med varmekabler. Reparasjon av for eksempel garasjegulv, kjøreramper og dekker.


Gulv som skal tåle hard belastning. Vi har flyttet ut av leilighet, og inn i hus med garasje. Alt er stort sett veldig bra,.


Såle og ringmur støpes først, for deretter å støpe gulvet med fall inne mellom ringmuren - Gulvet med fall støpes. Det står en gammel garasje hvor den nye skal oppføres, så gammelt betong . Betongbil ankommet leveringssted kl 17. Unicon garasjebetong med stålfiber. Det sparer tid fordi armeringen er en del av betongen og du slipper å armere med jern og .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg