måndag 12 mars 2018

Hemnet skåne villa

Fantastiskt hus med en helt underbar och lättskött trädgård. Stort trädäck med pool och bra ytor för lek och bus. Villan erbjuder stort badrum, öpp. Hus till salu på Hemnet i Skåne län. Villor , radhus, fritidshus.


Välkomna till denna prisvärda plansvilla, här har man möjligheten att sätta sin egen prägel i en villa med med potential.

Välkomna till en fantastisk fastighet som efter decennier i samma familjs ägo nu söker ny ägare. Bostäder till salu på Hemnet i Skåne län. För Strandvägens äldsta villa är det. Fritidshus till salu på Hemnet i Skåne län.


TRE EXKLUSIVA TOMTER MED HAVSUTSIKT ÄR KVAR! Går du i bygga nytt- tankar men tycker det är svårt att hitta en bra tomt? Här får du ett fritidshus perfekt för dig som vill uppleva tystnaden och ha lugn och ro med endast naturen som granne.


Här kommer man nära djurlive.

Trivsam familjevilla i den charmerande byn Skåne - . Till salu i Klippans kommun. På populära och eftertraktade Adelsbergsområdet finns den välskötta och trevliga villan som omges av en underbart vacker trädgård. Radhus till salu på Hemnet i Skåne län. Zlatan beskriver villan som ”finast i Malmö” i sin självbiografi.


Skåne För vår del kommer råvarorna bli dyrare. Vi visar även slutpriser, hur bostadsmarknaden utvecklas och hjälper dig att välja rätt mäklare. Sök bland villor till salu i Skåne. Här på Blocket Bostad visar vi bostadsannonser för dig som vill köpa villa i Skåne. Villa i Skåne , Lund: På bovision.


Du kanske hittar drömvillan på landet eller hyreslägenheten mitt i stan. Hitta de bästa erbjudandena för hus gamla skåne. Här listar vi några av de villor som klickas mest på Hemnet just nu. På Hemnet finns massor av fina hus och lägenheter till salu. Nu finns ett jättecharmigt hus i Malmö till salu på Hemnet.


Ett renoveringsobjekt med massor av potential – som man säger på mäklarspråk. En villa i Talludden, Kalmar för knappt miljoner var det mest klickade objektet på Hemnet under vecka 5.

Byggnaden har renoverats till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg