torsdag 22 juni 2017

Bramac břidlicově černá

Patří k nejoblíbenějším a nejpoužívanějším modelům. V modelové řadě lze vybrat ze tří barev: cihlově červené, červenohnědé a břidlicově černé. Její významnou předností je kromě ceny i snížení hmotnosti celé krytiny o , bez jakéhokoliv . Barva: cihlově červená, červenohnědá, tmavohnědá, břidlicově černá.


Nestandartní barvy: světle zelená, tmavě zelená, tmavě modrá, šedá. Podrobnosti: S pomocí krajních tašek se zakončují okraje štítových hran a vikýřů a dostáváme tak pěkné, odborně provedené a ekonomické řešení.

Hřebenáč je kónického tvaru a klade se s ohledem na směr převládajícího větru (krytá spára) a . Popis: Krajními taškami se zakončují okraje štítových hran a vikýřů. Její povrch je hladký s nástřikem disperzní barvou. Nabízí ekonomické řešení pro nové stavby i rekonstrukce. CLASSIC STAR cihlově červená. ROZMĚRY cihlově břidlicově červená červenohnědá tmavohnědá černá.


MORAVSKÁ TAŠKA PLUS cihlově červená. Tmavohnědá, Břidlicově černá.

Bramac betonové střešní tašky (MB). Cihlově červená Zobrazit větší. Příspěvky: 3: Registrován: Úte 28. Dodávka střech a krovů, včetně klempířských konstrukcí na klíč. Střechy krovy Sedlčany - Kolář STAMONT.


Použitá krytina: Tondach Stodo 1 břidlicově černá glazura. Reference střešních krytin - Betonová střešní krytina BRAMAC. Betonové tašky lze bez problémů používat déle než 1let. Již při výrobě kvalita materiálu . BRNĚNKA Červená pro, Stál Glazura břidlicově Černá. Tašky jsou k dispozici v odstínech břidlicově černá , červenohnědá, tmavě . Uzávěra hřebene BETONOVÁ s jednou příchytkou - BŘIDLICOVĚ ČERNÁ.


V betonových taškách je to ebenově černá, břidlicově černá , granitově černá . Františkovy Lázně - Eternit Dacora Aš - rodinný dům - Eternit Dacora, břidlicově černá x 30. Tegalit, Alpská taška Classic bude k dispozici od 1. Pašky - Podlesí u Valašského Meziříčí. Název materiálu Počet Jednotka Za jednotku Cena celkem.


RD novostavba v Nepomuku krityna Stodo Gl.

Některá rozhodnutí jsou na generace dopředu. Břidlicově černá glazura, D-06-LANG-TS, 10 Kč 3. Moravská taška plus, cihlově červená. Výroba a prodej kvalitní betonové střešní krytiny vysoké kvality v nejrůznějších odstínech.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg