tisdag 20 juni 2017

Loppis limmared öppettider

Läs mer om butikerna, öppettider och hitta dem på kartan! Loppis och second hand i limmared. Hos oss går det bra att reservera fram till nästa gång vi har öppet.


LIMMAREDS ANTIK OCH LOPPIS RUNDA. Limmared är den gamla glasbruksorten som under flera år genomgått en stor förvandling.

Från slumrande och stilla till en ort fylld med mötesplatser och . Karta och vägbeskrivning Öppet idag Stängt . Inlagd för ungefär år sedan. Här hittar du alla secondhand-butiker nära Limmared. Se betyg, recensioner och bilder.


Antik Rundan i Limmared Limmared. Fina loppisar , vintage- och antikbutiker.

I vanliga fall har de antik- och second hand-butikerna öppet tisdagar. Torpdröm, Limmareds auktionshall, Andra handen, Släktens loppis , . Kring auktionshallen i Limmared samsas affärer med begagnade barnkläder. Genom att fylla orten med loppisar och antikt har det lilla samhället Limmared fått ett uppsving.


Annandag Jul har de flesta butiker öppet för den som är shoppingsugen och. En del butiker har också öppet torsdag och lördag, men variationer . Limmared har blivit ett riktigt loppismecka där det går att göra riktigt fina. Inga framtida tider eller datum är inlagda för denna loppis.


Våra öppettider hittar du på våran hemsida, men skulle du köra förbi på andra . Välkommen till Limmared i helgen. Foton från Kvillehyllans inlägg. Vid väg Rmellan Borås-Gislaved), Limmared. Vi styrde kosan mot Limmared som var en fullkomlig orgie i vintage och second hand. Vad sugen jag blev på att åka till Östregårds antikt och loppis i Moheda när.


Limmared zou je het Zweedse mekka van de loppis kunnen noemen. Er bevinden zich maar liefst loppis -, antiek- en retrowinkeltjes binnen .

Andra Handen, Storgatan 4 Limmared , Tranemo, öppet påskafton . Tågtaxi till Limmared Du vet väl om att du kan boka tågtaxi till och från stationen i. Varje torsdag och söndag mellan kl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg