fredag 16 juni 2017

Hliníkové profily na střechu

Zajistíme pro Vás PLECHY - PÁSY - PROFILY - STŘEŠNÍ KRYTINY - FÓLIE a. Hlavní složku prozrazuje název – jedná se o hliník (neboli aluminium). SATJAM zpřístupnil i pro české střechy. Máme řešení pro šikmé střechy už od.


Nosník pro standardní upevnění solárních panelů na šikmé střechy.

Aplikace na střechy se sklonem od 2° (falcované krytiny) od 10° (krytina GAPA) a od 12° . V této kategorii nabízíme Al. Technické vlastnosti hliníku a jeho slitin se přímo nabízejí k využití ve stavebnictví. Jsou to především vysoká chemická stálost a dobré mechanické vlastnosti při . Střešní ukončovací profily pro rovné střechy.


Technická data profilů hliníkové střešní krytiny TORNERO ENDO. TORNERO ENDO je moderní, lehký, hliníková střešní clip systém s povrchovou úpravou .

Prodáváme plechové střešní krytiny z hliníku , mědi, titanzinku. Profil střechy omega 35mm hliník. Vybrat si můžete z profilů taškových, alukrytových, trapézových, sinusových včetně . Použití: nosník pro standardní upevnění solárních panelů na všechny typy střech. Vlastnosti hliníkové krytiny.


Na jednotlivé profily hliníkové střešní krytiny TORNERO se můžete podívat ZDE. Základní výrobní profil naší firmy jsou hliníková výroba z profilů REYNAERS. Važení zákazníci, přinášíme vám nový typ pevné střechy CS FIX na vlastním hliníkovém profilu o výšce pouhých 60mm.


Konstrukce profilu umožňuje nasunutí. Zde je pak vidět, reálnou fotografii sestavy. Alternativně lze solární panely k . Kvalitní stavební materiály pro střechy , fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v. Naše cena: 31- Kč bez DPH Měrná jednotka: bm.


Hliníkové trapézové plechy – výroba v zahraničí. Tvarované Al plechy pro Vaše střechy.

Nejoblíbenější a nejčastěji používaný profil. Křížově vyztužené hliníkové profily pro maximální pevnost. Zabudovaný systém pro odvod vody ze střechy přímo v profilech. Křížová spojka profilů slouží ke spojení hliníkových profilů při montáži speciální . Al profil FT - vhodný pro fasády i trapézové střechy.


Videa k montáži hliníkových profilů naleznete na. Ukončovací profily okraje střechy jsou součástí praxí ověřených. Stavebnicový systém hliníkových profilů s přerušeným tepelným mostem a. Odolné hliníkové profily jsou bezúdržbové a vydrží vám desítky let. Pergoly s hliníkovou konstrukcí a pohyblivou střechou dovážíme z Itálie. Nezmínili jsme se však o velmi snadné montáži a široké nabídce barev a jednotlivých profilů.


AKCE platí pouze do vyprodání zásob.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg