onsdag 28 juni 2017

Rökrör kamin

Vi ser alltid till att ni kan hitta rökrör som passar just er spis och kamin. Vi har både övergångar, stålrör och gjutjärnsrör. Komplettera din braskamin med ett bra rökrör av hög kvalitet.


Våra rör finns i en rad olika utförande och av rad olika produkter som ger dig möjlighet att plocka . Skorstensrör, skorsten, rökrör , rökkanal och modulskorsten.

Modulskorsten, enkla rökrör för kamin - eller pannanslutning eller skorstenrenovering, du hittar allt . En minst lika viktig del som valet av kamin är valet av skorsten. Du ska tryggt kunna lita på att skorstenen på ett säkert sätt transporterar bort rökgaserna från din . Jøtul har ett brett sortiment av lackerade och emaljerade rökrör för kaminer och andra eldstäder. Våra återförsäljare hjälper dig att utifrån din kamin och dina . Täta och välriktade rökgångar underlättar transporten av rök från din kamin ellerspis. Här hittar du hela vårt utbud av rökrör som alla är godkända för kamin -, .

Rökrör och anslutningsrör samt övergångar till kamin och skorsten av varierande längder och dimensioner . Här finns allt från oisolerade rökrör till hel- och halvisolerade skorstensrör i olika dimensioner. Välj mellan färgerna svart och grå för att komplettera din kamin på . Rökrör i rostfrittstål med en diameter på 160mm. Gjord på RVS AISI 316L som är av mycket hög kvalité. Rökrör används för anslutning av kamin , eldninspanna eller annan eldstad till befintlig murad . Dessutom är braskaminer idag väldigt praktiska med exempelvis rymliga asklådor och skakroster i gjutjärn. Rökrör underlättar transporten av rök från din kamin.


Har sett ett par videos på där dem har vad som ser ut som flexrör mellan kaminen och skorstenen! Tips på tätning runt rökrör närmast kamininsats. Finns det sådana godkända flexrör . Nordic Heating kan erbjuda skorstenar och rökrör till alla typer av eldstäder! Vedeldade eldstäder upp till kW klarar sig oftast väl med 1mm i diameter på rökrör.


Känner du dig osäker tala med leverantören av eldstaden och eller . Jag har liten gammal Tirolia- kamin som rykt in på sista tiden. Innan dess funkade den hyfsat.

Fast man får ju mata den med ved hela tiden. Kaminexperten erbjuder skorstenar, skorstenar till kaminer och takhuvar bl. Schiedel – Europas största tillverkare av skorstenslösningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg