torsdag 15 juni 2017

Střešní taška standard

Technické údaje pro tašku základní:. Taška základní, ks, 21 36 252 . Nejoblíbenější profil ze střešních tašek . Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů střešní tašky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Classic Standard - betonová střešní krytina Bramac.

CREATON OPTIMA, taška základní - vínově červená glazura. V naší nabídce máme kompletní sortiment střešních tašek a doplňků od firmy BRAMAC. Pálená nebo také keramická taška je jedním z nejstarších druhů střešní krytiny. Standard – zde se jedná především o tašky s povrchovou úpravou engoba . KMB BETA STANDARD , základní taška - červená.


Výrobce: BRAMAC střešní systémy spol. Mezi základní typy lze zařadit střešní tašky Standard , střešní tašky Danubia, střešní tašky Coppo, střešní tašky Rundo či střešní tašky Zenit. Snadná pokládka díky tvarové přesnosti.

Posuvnost je standard u všech modelů betonových střešních tašek. KM BETA - BETA Standard Taška okrajová levá - Črv. Kč bez DPH, ks, 10ks na 1m2. Betonová taška se zárukou let. Krajová taška Km Beta Standart - se vyrábí s pravým bočním okrajem pro krytí.


Nabízíme vám několik typů pro výběr betonových střešních tašek na českém. Jsou jimi střešní krytina Standard , Coppo, Danubia (EVO), Rundo (EVO) a Zenit. Střešní taška SYNUS Střešní krytiny produktové řady TERRAN SYNUS se . Taška půlená U sedlových střech, kde jsou tašky okrajové, je potřeba při určité délc. Na řadu tak přišla tvarově nová betonová střešní taška s odlišnou barevností. Spolehlivá ochrana za dostupnou cenu.


Střechy BRAMAC už dávno nejsou jen osvědčené betonové střešní tašky. Výrobní kapacita přesahuje mil. Keramické střešní tašky jsou vyráběny ve výrobních závodech v Německu a na. Program Standard poskytuje ve spojení s kterýmkoliv modelem tašek kvalitní . Technologie Protector PLUS patří k vyspělým technologiím výroby střešních krytin.


Moravská betonová taška KM Beta s povrchovou úpravou briliant.

Barevné odchylky: Naše pálené střešní tašky jsou ekologicky šetrné stavební. Počáteční hřebenáč Standard s prodlouženým. A jaké střešní tašky můžete u společnosti Mediterran pořídit?


Pod názvem Protector představuje Bramac nový standard střešních krytin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg