torsdag 29 juni 2017

Tørketid murpuss før maling

Utfør pussreparasjonene i god tid før du maler. De bør ha en tørketid på tre-fire uker. Skal du male en mur som er malt fra før , skrap først vekk all løs maling. Hvor lenge bør jeg vente før jeg kan male muren?


Hvilken maling (og evt. forbehandling) kan jeg bruke på muren? Malingen vil bli utsatt for.

Murmaling er en slagregnstett, diffusjonsåpen maling til overflatebehandling av mur og. Sementbasert hurtigmørtel for mindre mur , puss- og reparasjonsarbeider. Dette er mørtler som er utviklet som allround-mørtler for både mur - og pussarbeider. Ved å la murverket tørke i 1–mnd etter oppmuring før det pusses,.


Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlet pusset mur. Utvendig må muren overflatebehandles for å sikre at den blir vann- og lufttett. Før du maler, må du påse at muren er ren og tørr.


Ny murpuss bør tørke minst uker før du maler.

Vask: Løs maling og murpuss fjernes. Primer, impregnering, tilsetning og maling. Flaten må være fri for løse partikler, støv, fett m. Våre produkter for puss og betong er lette å jobbe me hurtigtørkende farger som gjir slitesterke flater år ut og år inn.


Tidligere umalte flater og sugende underlag må grunnes før maling. Vanntett, sementbasert dekorpuss for mur og betong. Puss og maling i samme strøk. For å holde på kvaliteten i flere år er murpuss avhengig av å puste.


En av de vanligste feilene folk gjør med slik mur , er å male den med. Akrylmaling er en tett maling som puster for dårlig på en grunnmur. Jobb raskt, fordi malingen tørker fort.


Beskytt deg, og fjern sprut, som ellers kan etse glass og stein. La silikatmalingen tørke timer, før du . Se tørketid på emballasjen før påføring andre strøk. All bar mur må grunnes for å sikre godt feste for etterfølgende maling. Ubehandlet teglstein, puss, betong og annen sugende naturstein bør forbehandles med . Sjekk hva slags murvegg du har før du går til fargehandleren for å kjøpe maling.


Ta bort alt maling som har løsnet med en stålbørste.

Primer brukes på tørr og støvfri mur for å få enda bedre feste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg