fredag 9 juni 2017

Predam palivove drevo namestovo

Predám palivové drevo (tvrdé - dub, buk) napílené na klátiky , štiepané , naukladane v kontajneri. Najlacnejšie palivové drevo , pelety a . Listnaté tvrdé, 70 BK, JS, JV, 950. Palivové drevo , Vlákninové a ostatné priemyselné drevo. V súčasnosti sa čoraz viac začína diskutovať o nedostatku uhľovodíkových palív, ich . Vyrobime dlzky podla vasich predstav Vozime od 2prms do.


Založiť novú webovú stránku alebo e-shopChcem nový web. Spracovanie a predaj palivového dreva , píliarska výroba, spracovanie dreva, výrobu . Doručíme až ku Vám domov kdekoľvek na Slovensku. Drevo od IBO Píla vás zohreje. Predaj a dovoz palivového dreva.


Rodinný dom Zákamenné Orava, super miesto - predaj. Predmetom zmluvy je predaj 157mº palivového dreva na základe inzerátu uverejneného. V našej ponuke služieb nájdete aj tento typ služby. Rezanie dreva prevádzame pomocou našich výkonných motorových píl a skúsených pracovníkov. Už nehľadajte celorocny predaj kvalitneho tvrdeho palivoveho dreva metrovice, inzercia.


Nový obchodný partner na brikety a pelety. Námestovo Stavebné materiály. Hypermarkety OBI po celej Slovenskej republike. Predáme kvalitnú, hotovú technologickú a energetickú štiepku s dovozom na miesto určenia, alebo bez.


Kúpim palivové drevo smrek, jedla metrovicu alebo aj v dĺžkach s dopravou do Spišská Stará Ves. Nábytok je objednaný na mieru z dreva bez chemickej impregnácie a lakovania. Ponúkame uhlie, drevo , koks, brikety a kotly.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg