onsdag 14 juni 2017

Satjam roof alumat

Vybírejte plechové střešní krytiny a příslušenství. Hliníkové plechy pocházejí od norské společnosti Norsk . Velkoformátová střešní krytina ve tvaru imitace klasické střešní tašky, vyrobena z vysoce kvalitní slitiny hliníku Alumat , výrobce NORSK HYDRO. Pro předchozí fotku ťukněte vlevo nebo táhněte zleva doprava. Pro další fotku ťukněte vpravo nebo táhněte zprava doleva. Plech ze slitiny hli- níku je opatřen povrchovou úpravou Alumat nebo Alumat.


Moderní střešní krytina z hliníku s univerzálním použitím a vynikající odolností proti všem povětrnostním vlivům vč. Vhodná pro rekonstrukce střech, . Zákaz použití pro krytiny v provedení Alumat a Alumat Stucco. Materiál ALUMAT podtrhuje její výhody dlouhé životnosti a . Dále jsme pokryli i stříšku nad vchodem falcovanou krytinou Prefa. ALUMAT μm, nebo levnější ocelovou variantou PUREX μm, PURMAT a SATPUR . Do 50mje účtována malometrážní přirážka 60-Kč s DPH.


Polyestersat 25μm, satmat 35μm, satpur 50μm, purmat 50μm, HPS200μm extra, Alumat. Podívejte se na aktuální poptávky po produktech a službách v oboru Stavebnictví na AAA POPTÁVKA. Satjam Rapid roofing in Alumat design – our . Zvolte prosím jiné oddělení nebo . Střešní krytina SATJAM vždy výhodně! AluMat hliníková velkoformátová krytina.


Nerezové šrouby SDT-INOX odebrané ke krytinám Roof ,. SATJAM Rapid je střešní krytina, která svým vzhledem připomíná falcovanou střešní krytinu, tedy krytinu s dvojitou stojatou drážkou. Montáž této střešní krytiny je . Alumat roof Fotografie realizacístřešní krytiny. SATJAM Roof je moderní střešní krytina s univerzálním použitím.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg