tisdag 20 juni 2017

Second hand göteborg öppettider

Myrornas butik på Järntorgsgatan i Göteborg. Butiken drivs i samarbete med Göteborgs Räddningsmission. Göteborgs Stadsmission har sex second hand -butiker i Göteborg och en i Alingsås.


Här finns något för alla stilar! Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider , m.

Vår största butik är ett varuhus i två våningar. Här hittar du alla secondhand -butiker i Göteborg. Totalt secondhand -butiker, faktiskt. Se betyg, recensioner och bilder.


Vi är en hjälporganisation och ideell kristen förening och bedriver hjälpverksamhet i Sverige och Europa. Second hand i Frölunda och Angered. Vi listar även annan bra information såsom adress, telefonnummer, .

Vår butik i Göteborg hittar du i Röda Korsets Hus, Första Långgatan C. Att beskriva Saronkyrkans second hand som något annat än en guldgruva vore en dödssynd. Saron är som en ljuvlig lekplats för den som älskar att botanisera . Inge Schiölers grän Strömstad. Du kan hitta fina fynd och ha skön fika tillsammans med dina vänner i en mysig miljö.


KFUM Repris är ett socialt företag som drivs av KFUM Göteborg. Genom att skänka eller handla second hand så är du en del av detta. Vi blandar allmoge, art deco, . Göteborg fullständigt kryllar av både små och stora vintage- och second handbutiker med. Allt för att du ska hitta rätt i second hand -myllret.


Sälja allt från second hand , till finare vintage, till din egna design. Du hittar oss på Kvilletorget 1 på Hisingen i Göteborg. Lokalen Gbg är en verksamhet med second hand möbler och inredning till försäljning eller uthyrning för både privatpersoner och företag.


Handla i vår secondhand -butik och så hjälper Du barn och. På vårt café kan du i samband med butikens öppettider koppla av med en fika till .

Ragtime second hand - märkeskläder och Vintage för män. Andra vintagebutiker i närheten. Butiken påfylld med massa nytt öppet idag tor mellan kl -18.


Hyr ditt bord på Kommersen Loppmarknad Göteborg idag. Måndag–söndag 11–fram till augusti, för resten av året. Var: Korpralsgatan Göteborg.


Vi har öppet lördag och söndag mellan kl 10.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg