fredag 27 mars 2015

Bungalov 3 kk

BUNGALOV 5A ROUBENKA MORAVIA WOOD TRADING. Domluvte si nezávaznou schůzku, kde projdeme podrobnosti stavby tohoto projektu a vašeho nového bydlení. Bungalov je malá dřevostavba na klíč. Levný bungalov na klíč za méně než milionu korun.


Akční nabídka od Happybuilding.

Přízemní rodinný dům AHAUS 1G je atraktivní nízkoenergetický bungalov s garáží. Ke garáži je napojena dílna . Je vhodná pro život menší rodiny, starších párů, nebo . Každý z projektů přizpůsobíme dle technických možností vaší představě. Projektovaní a výstavba pasivních nebo nízkoenergetických domů. Filtrujte podle ceny, dispozice, bungalov nebo na patro.


Jul Po čase ho vyměnili na bungalov s terasou.

Svými vnitřními prostory uspokojí nároky na bydlení -členné rodiny. Rodinný dům TOPA Alfa je dostupný především svojí cenou a vhodný pro klienty, kteří chtějí bydlet v blíkosti Prahy s vlastní zahradou. Celková užitková plocha, 8 m².


Lacný bungalov , ktorý sa oplatí! Tento izbový lacný bungalov nezaťaží vaše výdaje ani pri bývaní. Rozměr domu: 1x m. Obývací pokoj s kuchyňským koutem, přímý vstup na zastřešenou terasu.


Dispozičně je bungalov Robin navržen tak, aby splňoval požadavek bydlení - 4. Srub je svými rozměry vhodný spíše na větší stavební parcely. Dokončili jsme projekt rodinného domu typu bungalov v Poštorné. Nabízíme k prodeji rodinný dům typu bungalov.


CZK from Home Sweet Home Prague Real Estate, Czech Republic. Klasický bungalov střední velikosti se zastřešenou terasou. Dřevostavba v nízkoenergetickém provedení.


Share the project with others:. Po vstupu do domu je vstupní chodba se vstupem do .

Poměrně populární variantou nabízených staveb se staly bungalovy. Jednopatrový rodinný dům Soňa 3. Zastavěná plocha: 4m 2. Je navržen ve dvou variantách a sice se sedlovou střechou s menším spádem okolo 25° . Valbová střecha, betonová střešní krytina. Vytápění radiátory, elektrokotel.


Místo výstavby: Karlovy Vary - Stará Role, ulice M. Malý bungalov pro čtyřčlennou rodinu. Příklad řešení domu s nevýhodnou orientací pozemku - přístup na pozemek a do domu je z jižní strany.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg