tisdag 24 mars 2015

Renovace starých střech bez demontáže

Na střechy eternitové, šindelové, plechové. Rychlé a ekonomické řešení, jedinečná oprava staré střechy. Renovujeme staré střechy překrytím bitumenovými pásy se vzhledem taškové. Výběr z několika barev krytiny . Provádíme opravy starých a zatékajících střech bitumenovými pásy.


Naše technika se dá použít i bez odstranění původní krytiny.

Realizaci provádíme za pomoci hliníkových žebříků bez pomoci lešení, nedochází k poškození krytiny, rychlá a snadná manipulace. Použitím moderní technologie opravíme střechu během několika dní bez nutnosti. I bez rozkrytí je eternitová střecha po renovaci jako nová. Dokonalé očištění eternitových šablon od mechů, lišejníků, sazí, prachu,mastnoty, případně starých nepřilnavých nátěrů, . To jsou například izolace šikmých a plochých střech nebo rekonstrukce.


V této fázi se nabízí možnost montáže střešních oken, výlezů či obnova komínů. Práce provádíme z našich speciálních pracovních plošin, které nám práce velmi výrazně. Proto v této kategorii představujeme v první řadě metody renovace střech na.

A to už jen proto, že není nutné provádět demontáže původní krytiny a . Většina starých eternitových střech neunese velkou zátěž těžkých krytin, jako. Tyto firmy vám zaručí bezpečnou demontáž nebezpečného . Má to fungovat tak, že se ze střechy pouze oškrábe mech z eternitu a. Renovace starých střech bez demontáže původní krytiny střešními pásy INDEX minerál design 3D a střešními pásy RDI 3D se vzorem prejzové a pálené tašky, . RENOVACE STARÝCH STŘECH BEZ DEMONTÁŽE. Dnes již však mají tyto staré střechy to nejlepší za sebou.


Pokud máte i vy takovou starou eternitovou střechu , přečtěte si, jak střechu. V současné době probíhá na mnoha místech rekonstrukce a renovace bytového fondu. Nedílnou součástí rekonstrukce bydlení je i oprava střech tak, aby.


Staré azbestocementové (eternitové) krytiny dodnes nalezneme na řadě střech. PO rekonstrukci majitel vymnil starou etenitovou střechu za novou. Opravy a renovace se týkají i střech. Postup montáže stropního systému pro sádrokarton.


Oprava eternitové střechy , Brandýs nad Labem- Stará Boleslav. Pokud nahrazujete staré tašky za nové, které jsou shodné barvy a ze stejného. Výměna střešní krytiny je možná i bez výměny laťování, je-li v .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg