måndag 23 mars 2015

Flugger ncs koder

Klikk også her for å se det nye fargekartet på nett, der du bl. Da kan du finne de ved å lese de av hos en fargeforhandler . Vi har gjort ett inspirerande kulörmagasin på sidor om inomhuskulörer. Kulörer skapta av Flügger till Eilersen.


Jeg maler sjeldent en vegg uten å sjekke hvilken NCS - kode den har.

Denne koden forteller meg om dette er en varm eller kald farge, om hvor . Hus, hage og oppussing: Hei Har en Flugger 9fargevifte. NCS kodene til de forskjellige Flugger fargekodene? Lone Bjørslev Kisbye hos Flügger til Bonytt. NCS definerer nemlig farger etter hvordan øyet oppfatter dem.


Har du ett gammelt malingspann av den fargen du skal ha. Skriv ned så mye du kan av det du finner av navn, koder og .

Selger spann liter med flutex 7S. Jeg ser på bildene at det er malt med Flügger. En scanner kan fx give dig en NCS farvekode på alle farver. Men selvom producenterne har. De fleste forhandlere kan oplyse en NCS - kode på en farve.


Jeg har fået det tonet efter et flügger -nummer, som jeg desværre ikke. RAL farvekort og NCS farvekort samt farver på epoxygulvmaling. Hur omvandlar man dessa uppgifter till NCS -kod?


Intressant nog har Flügger två nyanser som liknar IKB, dom har koder som slutar på 77 . Farvekort maling og træbeskyttelse fra RAL-TEX, Dyrup, Gori, Flügger , Jotun og. Flugger har sin ”Carlssonvit” som påminner om den tidigare . Anførte betegnelser refererer til nærmeste. Nærmeste samt NCS -farve kan variere noget, afhængigt af materiale. Flügger farver har et stort udvalg af farvekort til udendørs- og indendørsmaling.


Se farvekort online nu og prøv vores farvevælger. De fyra färgproverna som jag testade.

De exakta färgerna jag valde till slut finns inte som färdiga NCS - koder. Se vores kort online hos Colorshopping. Natural Colour System er et logisk farvenotationssystem, som er bygget på hvordan det menneskelige øje ser farver.


Get the next generation wireless colour reader. Hjälp med att ta fram NCS färgkod digitalt utan att ha NCS färgkarta eller NCS index.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg