fredag 27 mars 2015

Jotun rullesparkel erfaring

Vurderer derfor å gå løs med rullesparkel fra Jotun. Er det noen som har erfaring med den? Blir veggene såpass fine at man kan male de etter . Rullesparkel (ikke sparkel på rull) syntes jeg var en fin og billig. Enten bruker du rullesparkel eller rehabgips.


Fjerne tapet fra sponplater, eller gipse over?

Lett og raskt med rullesparkel - ifi. Har du vært nøye med slettingen sliper du. Flügger, Jotun , Beckers eller Gjøco vil jeg tro. Skulle du gjerne hatt en slett fin vegg, men gruer for jobben med å helsparkel. Da kan rulle sparkel være løsningen.


Geir Andor Andersen fra Jotun anbefaler å dra på skrå mot . Det skjer oftest med Jotun sin Ladymaling. Ingen som har erfaring med rullesparkel ?

Mannen kom hjem med en brosjyre fra Jotun i dag. I den grad sparkel kan være . Her kan du se hvordan du rullesparkler og legger Jotun slettvegg forgrunnet. Maleren viser hvordan du helsparkler en. Alle bilder er gjengitt med . Tekst: Rikke Åserud Foto: Jotun.


Jotuns Slett Vegg er en tynn duk som festes etter to omganger med rullesparkel som jevner ut underlaget. Når du rullesparkler tak og vegg med en rulle, kan du spare mye arbeidstid. Se videoen hvor vi viser hvor effektiv sparkling med rulle kan være. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


En forgrunnet, overmalbar og umønstret duk som gir et vakkert, slett. Les mer om Jotun slettvegg forgrunnet liter. Jotun produserer kjente merkevarer som Lady, Sens, Drygolin,. Konsulentene har lang erfaring fra bransjen.


Ser nesten ut som jeg har dratt med en ullsokk, . Himling deretter helsparklet med rullesparkel og brede sparkelspader. Nå har du kanskje erfaring å dele med meg?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg