torsdag 19 mars 2015

Minimální výška atiky ploché střechy

Rozlišujeme ploché střechy dle:. Z konstrukčního a normativního hlediska není minimální výška atiky stanovena. Detail styku ploché střechy a atiky.


Dříve používané ploché střechy bez spádu, nebo minimálním spádem. Polohu vtoků a výšky atik doporučujeme fyzicky překontrolovat, neboť .

Svislý prvek ukončující plochou střechu. Požadavky na jednoplášťovou plochou střechu jako na obalovou. Výška min 1mm nad rovinou střechy. Ploché střechy nejsou možná překvapivě výtvorem moderní civilizace. Praktické zkušenosti ukazují, že je třeba dodržet minimální tloušť- ku mm.


Tam, kde se plochá střecha napojuje na okolní konstrukce, na vtoky či. V případě atik větších výšek se hlavní hydroizolační vrstva z fólie i.

Bezporuchové fungování plochých střech závisí zejména na kvalitě provedení jejích detailů. Atika musí být ve spádu min do plochy střechy. Minimální tloušťka XPS musí být alespoň mm. Je předepsána i minimální výška atiky , a to 1mm nad přilehlou.


Splnění minimální světlé výšky RD v objektu s pohledovým dřevěným . Příloha C (informativní) Zásady řešení detailů plochých střech a. POZNÁMKA: Pro účely této normy se pomíjí architektonický význam atiky. Jakákoliv plochá střecha , na které je třeba vykovávat určitou práci, je nutné. Půdorysné rozměry objektu…20xm, výška objektu m. Provedeme rekonstrukci všech druhů plochých střech včetně návrhu a. Nevýhoda plochých střech spočívá v poruchovosti hydroizolace a odtokové soustavy a . Střecha bývá po celém obvodě obehnána atikou. Jedná se o běžnou halu s plochou střechou bez atiky ,. Odborný katalog pro projektanty.


Tyto minimální požadavky jsou definovány jako nákladově.

S výškou spádových desek je nutné počítat, aby součet spádových vrstev a. Slouží k vytvoření spádu na ploché bezespádové střeše jednostranně. Neustálé diskuze kolem správné výšky komínu nad střechou, jejím. To se samozřejmě týká jak ukončení vodotěsné izolace na zdivu a na prostupech střešním pláštěm, taki minimální stavebnívýšky atik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg