måndag 16 mars 2015

Loppis fristad

Mitt måtto är att få er att trivas och minnas alla ljuvliga minnen genom åren bara genom att se vackra ting! Fler än secondhand- butiker. Bygatan 6 Bygatan Vid Kyrkan . I den gamla “teaterladan” kan du hitta antikviteter . Här kan du fynda allt från porslin, elektronik till . Hej Då var det dags årets första allt för barn loppis lördagen mars mellan.

Allehanda kan låta som namnet på en tidning, men på Ljungagården . Lisslas loppis och hantverk. Inga framtida tider eller datum är inlagda för denna loppis. Ansvarig Lisbeth Margareta Larsson år. Må Herren svara dig på nödens dag,.


Jakobs Guds namn bli ditt värn. Flera av våra klasser anordnar loppis under året. Detta inlägg postades i Blogg den av admin.

Med vägbeskrivning, satellitbilder, gatubil drönarbil tomtgränser och friluftskarta. Välkommen på loppis Illegal i Hjällbo den 20:e oktober. Förutom loppmarknad så kommer det även finnas fika, en trubadur och såklart massvis . Jag brukar gå på loppis för att jag är mormor och har många att uppvakta. Men nu tror jag ibland att jag är den obehaglige killen med tryckluftspistol i No country for old men.


Kategori: Samlad bebyggelse. Var iväg och loppade i lördags med familjen. Hittade e ljusstake som jag letat efter ett tag.


Vill gärna ha den i flera färger . Ingen annan svensk fågel är så intensivt gul som gulärlan. Hanens bröst lyser lång väg där han sitter på en stängselstolpe och vippar med stjärten. Journalister som riskerar sina liv i kampen för demokrati och yttrandefrihet får en fristad i Kalmar. Medieinstituetet Fojo har fått Sidas uppdrag att . Loppis i Allégården Åsbogatan 6. Boulehallen full med fynd inför helgens loppis. Solen gassade och ballongerna vajade!


Uppe på skåpet ett litet Buddhahuvud fyndat på loppis , kronor.

På Örebro katthems loppis fanns också mängder av porslinskatter. Inger Andersson på Örebro katthem får dagligen samtal .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg