fredag 27 mars 2015

Vardagsrum inspiration färg

Hitta inspiration för ditt vardagsrum. Med rätt färg kan du skapa en miljö där du trivs som allra bäst. Vi på Caparol Färg finns för att hjälpa dig att hitta rätt i . Ett vardagsrum med mörka färger , mjuka mattor, generöst med fluffiga.


Här bjuder vi på inspiration och inredningstips till vardagsrummet. Här ser du våra mest populära färger och tapeter för vardagsrum.

Prova vår kulörväljare online för att se vilken färg som passar ditt vardagsrum. Det är inte så lätt att välja färg eller tapet till väggarna. Men i stora rum som vardagsrummet passar det bättre med till exempel en randig tapet . Bläddra genom flertalet bilder på vardagsrum och låt dig inspireras för hur du kan inreda vardagsrummet med färg.


Tips, idéer och inspiration för målning med bästa resultat hittar du hos Beckers Färg - välkommen! Dags att fixa vardagsrummet ? Få tips, idéer och inspiration om hur du gör ditt vardagsrum fint hos Beckers Färg. Dessa färger har en naturligt avslappnande effekt som ger oss.

Här hittar du inspiration inför din kommande renovering. I ett vardagsrum kan du verkligen ta ut svängarna med färger och material. Men vilka färger ger bäst effekt om du vill måla ditt rum större?


Den bästa inredningen och härlig inspiration – få ELLE Decorations . Om du väljer en varm grå färg , inred gärna med andra varma material. Här får du inspiration i både romantisk, modern och klassisk stil. Fyll på med gröna växter och fina snittblommor som går i rummets färger. I höst lägger vi det ljusa och stilrena bakom oss och satsar på dovare färger , mer textilier och varma material.


Hösten är mysets årstid och det vill vi ska synas i . Gör vardagsrummet till en oas med plats för lugn och ro, trevliga sammankomster och god atmosfär. Kvalitetsvarumärke inom färg. Möbler i diskreta färger och med rena, avskalade former är en fördel om du bor smått.


Vill du också ha ett snyggt och ombonat vardagsrum ? Djup, mörk väggfärg får rummet att kännas varmt även om färgen tillhör den kalla . Ny inspiration till vardagsrummet ? Pigga upp ditt vardagsrum med färg i höst. Purmos radiatorer finns förutom i vitt, som är standar i olika .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg