måndag 16 mars 2015

Lantliga husmodeller

Helt efter din egen idé eller med utgångspunkt i våra egna, arkitektritade husmodeller. Snickerier och arbetade detaljer förstärker den lantliga stilen. Denna lantliga stil faller väldigt många svenskar i smaken och Ekeforshus kännetecknas. Förhoppningsvis finner du mycket inspiration och en del husmodeller som passar dig.


Eller låt våra arkitekter hjälpa er att designa ett nytt och unikt hem i en helt fri form. Inspireras av våra husmodeller här för att komma vidare med era husdrömmar!

Villa Sparreholm är en husmodell vi gjort i flera olika varianter. Den öppna mittdelen med ryggåstak skapar en trevlig planlösning. Villa Planlösningen för Greta är baserat på en av våra genom tiderna mest sålda husmodeller. Allt på ett plan betyder att allt är färdigt när du köper huset.


Här hittar du alla hus som finns här på HittaHus. Allt från lantliga tvåplansvillor till moderna atriumhus och snygga sluttningshus. De moderna husen är ofta stilrena med raka kanter och linjer till skillnad från de klassiska lantliga husen med mansardtak och breda fönsterkarmar. Alla husmodeller kan anpassas efter dina behov och önskemål – både när det gäller exteriör och interiör.


Rita in ett extra rum eller lägg till en altandörr.

Hos Eksjöhus har du stora möjligheter att påverka utformningen när du ska bygga hus. Många som vill bygga stenhus menar egentligen hus med putsad fasad eller tegelfasad. I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er.


Trivselhus har mängder av husmodeller som kan anpassas till era önskemål. Eller så väljer ni att låta oss skräddarsy ett hus åt er. Visserligen är vi specialister på skräddarsydda hem, men grunden finns i våra vackra och välplanerade husmodeller ! Modernt eller klassiskt, stort eller litet - hitta . På sidan Husmodeller kan du inspireras bland vårt utbud av husmodeller som vi tagit fram, men du kan även komma till oss med en ritning på en servett. Gillar du den lite mer lantliga stilen så ska du titta närmare på Listerby.


Lantligt hus från Villa Varm. Familjen Lundströms lantliga hus från Villa Varm. Välj mellan ett antal husmodeller som grund eller ta med din egna. Entitan är den lantliga idyllen med det lika charmiga och stora lantköket.


A-hus släpper lantliga tomter i Hoberg där den första redan är såld! Andra husmodeller är också möjligt att bygga. Välj bland fyra lantliga husmodeller vilka skapar en äkta bykänsla. Här kan du njuta av livets goda och du har närhet till ridning, skärgår golf .

Utforska Henrik Johanssons anslagstavla Husmodeller på Pinterest. Visa fler idéer om Arkitektur,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg