måndag 16 mars 2015

Dřevěné latě cena

Modřínová lať x délka 4m cena za kus. Nový dřevěný panák, dřevo habr - Wing Chun. Skladová dostupnost dle pobočky. Nakupte si u nás dřevěný stavební materiál, jako jsou hranoly, fošny, latě a prkna.


Impregnovaná proti škůdcům a plísním Zabarvení hnědé. Stavební řezivo v Ostravě za dostupné ceny.

Prvotřídní kvalita dřeva přímo z pily. Dodáváme hranoly, fošny latě a další stavební řezivo pro vaši stavbu. Dřevo Hrdly vyrábí a prodává dřevěné výrobky a. Máme pro vás hranoly či konstrukční latě , dostupné v několika různých rozměrech a délkách! Ve sféře stavebnictví mají dřevěné produkty stále svoji čestnou pozici.


Typicky to bývá ze smrkového dřeva, obecně jehličnany vyhovují pro svou strukturu i houževnatost. Smrková konstrukční lať 30xmm od SECA ve vysoké kvalitě. Střešní latě se vyrábějí nařezáním dřevěných hranolů.


Toto je jediná metoda, kterou lze v ČR ošetřovat řezivo na dřevěné obaly.

Aktuálně v naší nabídce naleznete střešní latě s následujícími rozměry: Střešní . Dřevěné brikety, 10kg, 4- . Prodej trámů a latí Trutnov a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí. Prodáváme také dveře, podlahy, dřevěné lišty, schodiště, … (1). OSB desky, lamino desky, palivové dřevo, dřevěné brikety. Pila Liška se zabývá zakázkovým pořezem a výrobou řeziva, krovů, ranolů, latí na zakázku dle požadavků zákazníka.


Na naší pile v Lužné u Vsetína. Hoblované hranoly, latě , prkna a hranolky ze smrku za výhodné ceny. Nabízíme čtyřstranně hoblovaná prkna za příznivé ceny. Hranolky a latě menších rozměrů vhodné jako podklady pod palubky, konstrukce regálů a polic, na rošty do postelí, jako sedací plochy laviček. Vliesové tapety na zeď Virtual Vision dřevěné latě hnědo-zelené.


Uvedená cena : za roli, tapety prodáváme pouze po celé roliPop. Palivo, dle dohody ( cena se velmi liší dle kvality paliva). Níže uvádíme ceny pro latě a hranoly.


Konstrukční řezivo - Hranoly, prkna a latě.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg