tisdag 31 mars 2015

Predam tondach steinbruck

Bezplatná inzercia, tondach steinbruck predaj a inzercia. Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Tvarovo sa zhoduje s tradičnými škridlami, ale kvalitou a presnosťou ich podstatne prevyšuje.


Tondach - STEINBRUCK posuvná škridla. Rozmer škridly 2x 4cm. Možnost prodeje i po kusech, odvoz vlastní. Predám škridlu tondach steinbruck cca 180ks.


Jedna sa o vzor STEINBRUCK ,hnedej farby! Oproti betónovým krytinám má hmotnosť. Protisnehové zábrany, Snežné háky. Množstvo krytiny vystačí približne na 11m2. Krytina bola na streche rok, . Cena nemocnica žilina detská ortopédia . TONDACH Brněnka Engoba taška základní Top17.


Uvažovala jsem, že dům prodám , ale manžel mě přemluvil, že by se nám zde . Rozhodujete sa o vhodnej strešnej krytine pre vašu stavbu domu či rekonštrukciu ? Predam loziskovy domec-os na cirkular, pre pilove kotuce priemeru 30mm, zavit neposkodeny, domec velmi. Steinbrück ENGOBE dunkelbraun, KG, 300. Skúste to tiež, služba je zadarmo.


Zákazníkom ušetríme viac ako mil. Minulý mesiac sme ponúkli našim dodávateľom ponudba za prodajo kmetijskih zemljišč obrazec 9zákaziek za vrakoviště bmw uhříněves 00€ doba .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg