onsdag 25 mars 2015

Herdins betslack

Produkten kan användas som extra skydd efter behandling. Den är snabbtorkande och luktsvag och enkel och skonsam att . Passar trärena eller tidigare behandlade ytor, glans varierar med underlaget. Speciallack för obehandlade och betsade träytor.


Beställ allt inom Klarlack m. L ➔ Lägst pris just nu 1kr bland st butiker.

Varje månad hjälper vi över miljoner . Leverantörens produktnummer. Relevanta identifierade användningar av ämnet eller blandningen . Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. En polyuretanbaserad klarlack som ger ett slitstarkt skydd till såväl trärena som betsade ytor inomhus. Alkydlack som ger ett slitstarkt skydd på betsat eller trärent underlag. Disse farer reduceres eller elimineres, når de blandes eller fortyndes, se Punkt 16d.


Innehåll Lågaromatisk lacknafta . Förtunning och rengöring av verktyg: Lacknafta.

Den kan också användas på obehandlade ytor för att. Färdigblandad betslösning med lack. Lämplig för ytor som utsätts för slitage. Dörrkarmar, foder och lister. Fler som har använt Herdins betslack och där den inte vill torka?


Nu är ytan klar för betsning, jag gillar Herdins Äkta Bets för den är billig så man kan. Betslacken vill inte torka - morrrrrrr! Herdins äkta bets, en vattenlöslig pulverbets med god ljusäkthet för betsning av trä som skall användas inomhus.


Betsen skall efterlackas med Herdins betslack. Vargar - Skjut dom eller krama dom, men tjata inte så förbannat om . Vattenbaserad hobbyfärg som ger en heltäckande, halvblank yta och fäster på de flesta material. Herdins Oljebets framhäver trästrukturen och ger träytan en enhetlig.


Den är lättarbetad och ger ett vackert och jämnt resultat. Lackbets Aqua är vattenburen . De lagrena blev bra men vi har även . Då får träytan ett bättre skydd både mot . Jag blev ivrig att ställa allt på plats och blev faktiskt otroligt nöjd med resultatet. Här är även akvariet lackat med Herdins betslack.


Herdins har en speciell betslack för att lacka betsade ytor, jag tycker den funkar bra.

Jag har lackat fem lager med Herdins betslack. En period hade vi väldigt mycket after work på jobbet. Handtaget och rullfästet är i ett stycke och . Takfärg, väggfärg, snickerifärg inomhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg