måndag 23 mars 2015

Montáž trapézových plechů

Montážní návod trapézové profily. Předmětem této instrukce jsou pokyny k montáži trapé- zových plechů vyráběných a dodávaných firmou SATJAM. Při manipulaci s plechy a montáži použí- vejte rukavice a ochranné pomůcky, abys- te předešli pořezání . Smyslem následujících pokynů je ulehčit manipulaci, skladování a montáž dodávaných trapézových plechů , kazetových profilů, fasádních lamel, sendvičových . Existuje velké množství profilů pro opláštění a zastřešení.

V tabulce si můžete vybrat . Pro montáž trapézových plechů budete potřebovat: Měření – vodováha, skládací . Zásady montáže a odvětrávání střešní krytiny. Střešní tašková tabule a trapézové plechy jsou vyráběny na nejmoder-. V prípade, že nepoužívame odkvapové lemovanie je potrebné vysunúť trapézový plech cca do stredu žľabu.


Z dôvodu kondenzácie vzdušnej vlhkosti v jarných . Předváděcí akce živě na našich prodejnách od 4. Systémová řešení s rychlou montáží.

Návod na montáž trapézových plechů. Trapézové plechy XTP1 XVP1 XTP3 XVPvyrábíme na moderních profilovacích linkách. Plechové krytiny montážní návody, vše je zde. Lindab trapézové plechy montáž návod.


Ruukki trapézové plechy technický list. Po cca letech žádný problém a ani to není vidět. S trapézem to určitě půjde taky.


V případě, že nepoužíváme okapové lemování je třeba vysunout trapézový plech cca do středu žlabu. Pokud se tyto montážní pokyny neshodují s montážními pokyny výrobků, které. STŘECHY COMAX, Malovarská 79 Velvary . Doplňující montážní návod k trapézovým plechům.


Pokyny pro manipulaci, skladování a montáž dodávaných trapézových plechů , kazetových profilů, fasádních lamel, sendvičových panelů. Používáme plechy nejvyšší jakosti o tloušťkách od do mm žárově. Kovové střešní tašky a trapézové plechy Precit jsou potaženy a zušlechtěny.


I rekonstrukce střechy lze díky nízké vlastní hmotnosti . NÁVOD NA MONTÁŽ STŘEŠNÍ KRYTINY. Chození po plechu je dovolené jen v .

Dodávámetrapézové plechy s různou výškou profilu, vhodné na pokrývání střech různého rozpětí poloch. Trapézy nejsou využívané jenom na pokrývání střech a . Podmínky pro montáž trapézového plechu. Technické parametry trapézových plechů. Materiály, povrchy a barevnosti. Doprava, manipulace a skladování.


Závěs výkyvný pro trapézový plech. Držák trapézový pro stropy z trapézových plechů.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg