tisdag 19 december 2017

Attefallshus garage med loft

Vibo utvecklar och marknadsför friggebodar, attefallsstugor och garage. Bygg ett attefallsgarage upp kvm med hjälp av attefallsreglerna. Ett garage , uterum, förråd eller en bostad? Invändigt är stugan kvm stor och har ett stort och ett litet loft. Vi har garage anpassade efter reglerna för attefallshus , eller som vi valt att kalla.


Pulpettak, saxtak och garage med loft 36°.

Dalbo m² ”pulpet” med loft. Det här borde man kunna ta fram en smart husmodell på. Man får ju ha frigga, altan, skärmtak på kvm, loft och källare på ett attefallshus. Med ett attefallshus kan du göra det.


Ett rejält garage byggt för att motsvara alla högt ställda förväntningar från våra kunder. Vi har många års erfarenhet av tillverkning av monteringsfärdiga garage. Fjällnäs stuga kvm är en större funkisstuga som passar som sommarhus, gäststuga eller bostad året runt. De stora stiltypiska fönstrena ger stugan en ljus och .

I samma utredning undersöktes även en ny byggnadstyp med byggnadsarea . This Pin was discovered by Helen Kreutz-Bolander. Attefallsstomme Lösvirke med Loft 25m 22°. Bildresultat för planlösning attefallshus. Land har listat snygga attefallshus som inte kräver bygglov. Torp är en stuga med två rum.


Behöver du hjälp med bygglov eller att ändra ritningarna på Trähusets stugor kontakta Stefan Davidsson. Vi bygger friggebodar, redskapsbodar, bastustugor och timmerstugor av norrländsk furu med hög kvalité och med mer än år i branschen. Drömmer du om ett mysigt attefallshus eller ett charmigt fritidshus med loft ? Garage för bilar modernt 54. Ett attefallshus med samma året runt-standard som ett. Ett projekt tillsammans med Gullmanders Arkitekter och Ingenjörer, Växjö.


Hitta inspiration bland våra bilder på garage , carportar, stall, fritidshus med mera som vi levererat runt om i. Alltid lika roligt då de återigen hittar en. Letar du efter carport med förråd eller garage , attefallshus , friggebod. Byggnadstyp: Fristående hus 1-plan med loft och rymliga krypgrunder. Med Finjas attefallshus utnyttjas den tillåtna ytan maximalt och det finns två.


Infästningsbalk C2 x 1x.

Spännande loft och loft -balkong med stort sovrum. En ljus storstuga med fönster i tre väderstreck välkomnar i denna stuga. Tidigare inlägg : Fasadritning. Nästa inlägg : 1kvm hus .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg