tisdag 12 december 2017

Gångjärn bastudörr glas

Gångjärn till bastudörr i glas. Lämplig att använda vid specialmontage där man exempelvis vill montera en glasdörr mot en befintlig karm. Självstängande gångjärn från 25° öppning i båda riktningarna med justerbart s. Tillbehör vid användning av duschgångjärn till bastudörr.


Dörren är vändbar och kan höger- eller vänsterhängas. Material: mässing, nickel och PVD-BZ.

Furu- och fjäralskarmarna till Genetrades bastudörrar är tillverkade. En bastudörr helt i glas gör. Fiskars- gångjärn , Abloy-rullås, silikontätlister, skruvar.


Idag används flera olika typer av gångjärn beroende på var dörren ska monteras och alla . Teknisk information Bastudö. DGL bastudörr är ett mycket prisvärt alternativ. Välj mellan klart, frostat eller bronsfärgat glas.


Glasdörrarna från TylöHelo är alltid tillverkade av härdat . Dörren består av en 42xmm träkarm med tätlist, gångjärn , dörrhandtag och dörrlås.

Modulstorlekarna 8x2 9x2 9x2 10xoch 10xlevereras med tre. Abloy gångjärn mm Samtliga dörrar har mm. Idag bytte jag från vår gamla bastudörr med ett litet smalt fönster till en.


Den nya dörren har tre gångjärn , varav det mittersta har en inbyggd . Bastudörr 70x19 furukarm och rökfärgat glas. Lossa fästskruvarna på glaset (2) högst ett varv med en insexnyckel (3). Dörren kan hållas stängd genom en magnettillhållare eller ett självstängande gångjärn. En elegant bastudörr i bronsfärgat glas som släpper in ljus och rymd och ger. Klassisk bastudörr med rökgrått glas med dörrkarm i furu.


Dörren levereras komplett med gångjärn , reglerbart rullås och silikontätningar. Liksom alla konstruktioner med rörliga delar kräver gångjärn ett visst mått av underhåll för att fung-. Detta kan ske i samband med översyn och kontroll av lås , dörrstängare, tätningslister, glas , kitt och. För lättare dörrar och bastudörrar. Karmar av al och värmebehandlad asp har gångjärn av borstat stål.


Dörren har kraftiga gångjärn i kromat utseende med täckdekor i rostfritt stål. Beslagning: st gångjärn , st rullås och st tryckplattor. Rullås, gångjärn och tätninglister.


Täckplugg och handtag i plastpåse. Monterings- och bruksanvisning för bastudörr.

Helglasad bastudörr med mm härdat säkerhetsglas som är extra robust för. Boar 2mm Limmad på båda sidor om ramträet. Isolering, Cellplast DC-10 mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg