tisdag 19 december 2017

Cellplast s300

Leverantör: Finja Betong AB. Produktkategori: Isoleringsskivor Raka. Vikt primärförpackning (kg): 1 . Finjas produkter av cellplast är mycket hållbara över ti är okänslig mot.


Sundolitt har drygt års erfarenhet av att tillverka EPS- cellplast i olika former.

Kvaliteterna S3MX och S4MX tillverkas vid beställning. Leif Tjälldén levererar cellplast i olika cellplastkvaliteter och tjocklekar. De flesta skivor tillverkade av cellplast har ett produktnamn i stil med S1vilket är en slags klassificering av tryckhållfastheten hos skivan.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Hos BAUHAUS hittar du cellplast , även kallade frigolitskivor i flera tjocklekar som passar utmärkt vid isolering av ett hus från grund till tak. XPS- cellplast med falsad kant att använda som isolering av platta på mark.


Cellplast för markisolering av typen XPS. Jag behöver göra ett inköp på 300mS2eller S2cellplast.

Detta till en kompensationsgrund. Hur lågt är det möjligt att komma i pris? Tryckhållfasthet på Isodrän eller cellplast under. Vilken cellplast ska man köpa? Vi erbjuder cellplast från Isola-Platon, Jackon och Thermisol.


Finns i både raka skivor och falsade. Grundisolering är idag synonymt med cellplast. Idag anges kvaliteten på cellplast i beteckningar S60- S300.


Vi levererar cellplast i södra Sverige och upp till Mälardalen och Stockholm. Takisolering, grunder, mark, lättfyllna fasa isbanor, . Denna typ av cellplast benämns EPS. Expanderad cellplast kvalitéer: S60- S300. HÅRD CELLPLAST ISOLERING S3, (Under närmast balk).


XPS - cellplast och Foamglas som är två alternativ till EPS. Frigolit och Ecoprim är båda cellplaster. BEWi Isoleringsskiva S3från BEWI Insulation AB.

Tilläggsisolering av EPS- cellplast vid förläggning av prefabricerad fjärrvärmekulvert samt skydd av . Isolering av ledningsgravar, garageuppfarter och uteplatser är några exempel . Tommy Forsberg från vårt fallföretag, Genevad cellplast AB i Geneva för att de tagit. Råmaterialet som cellplast består av är polystyren som expanderas. De vanligaste hållfastheterna är S8 S10 S20 S3och har .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg