tisdag 26 december 2017

Felanmälan hsb

Du vet väl att du även kan logga in i HSB Portalen och göra din felanmälan ? Alla medlemmar i HSB har inloggning där. För att logga in i HSB portalen krävs . En felanmälan gör du när något är trasigt och behöver lagas av till exempel en fastighetsskötare. Kontakta oss på telefon eller mejl för frågor om till exempel . Här kan du göra en felanmälan för din bostadsrätt eller hyreslägenhet.

För dig som har tillgång till HSB Portalen kan ärendet följas via Mina ärenden. Genom att logga in i Mitt HSB kan du som bor i en bostadsrättsförening eller hyresrätt, på någon av orterna mellan Kiruna och Umeå, enkelt . Nu kan du göra din felanmälan i inloggat läge i Mitt HSB på Mina sidor, logga in med BankId. Alla HSB Skånes hyresgäster samt medlemmar i bostadsrättsföreningar som har ett avtal . Dina uppgifter är då ifyllda och du loggar in med personnummer . Enligt hyreslagen är du skyldig att göra en felanmälan snarast om det inträffar ett fel eller en skada i lägenheten så att skadan inte förvärras.


Telefonnr till HSB , SOS och Riksbyggen står också på våra . Vid akuta fel eller problem kontaktar du omgående vicevärden eller någon styrelsemedlem eller skötselgruppen.

Felanmälan lämnas i brevlådan vid expedition. Alla typer av fel som uppstår i fastigheten ska anmälas enligt följande. Om något inte fungerar som det ska i lägenheten så är Ni välkomna att ta kontakt med oss. När du gör en felanmälan kom då ihåg att:. HSB Fastighetsförvaltning sköter all fastighetsskötsel både ut och invändigt i våra fastigheter.


Vid felanmälan ange alltid Galeasen, lägenhetsnummer, namn,. Timdebitering av hantverkare . Via felanmälan kan du få hjälp eller råd för att åtgärda fel eller problem som rör vatten, avlopp, ventilation eller elinstallationer. När Du upptäcker något problem i din lägenhet eller i fastigheten så har Du två sätt att felanmäla det på. Via webben med denna länk eller HSB.


HSB Göteborg ansvarar för all fastighetsskötsel i vår förening. Det innebär att samtliga samtal rörande fastighetsskötsel eller felanmälan ska gå direkt till HSBs. Klicka här så kommer Ni direkt till HSB felanmälan där Ni fyller i de formulär som kommer upp på skärmen. Viktigt att Ni fyller i all uppgifter och att Ni anger Ert . Fel ska anmälas till HSB felanmälan. Det är också via HSB felanmälan som du kan beställa hjälp av föreningens snickare.


Fel kan anmälas till fastighetsskötarna.

Dygnet runt med telefonsvarare. Objekt för felanmälan , Kontaktuppgifter. Då kostnaden för jourutryckningar är hög, är det viktigt att jouren inte tillkallas i onödan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg