onsdag 27 december 2017

Attefallshus nya regler 2018 boverket

Efter en längre tids utredning ger nu Boverket grönt ljus för att utöka storleken på attefallshus. Attefallshusen var en bra idé men har inte gett så många nya bostäder som. Så får de nya 30kvm disponeras.


Se Di TV – Sveriges nya ekonomi-tv-kanal . De kommande tio åren behövs det drygt tusen nya skolor och nu gäller det att se till att de blir bra.

Idag publicerade Boverket den efterlängtade rapporten. Boverket lyfter även fram att det nya lagförslaget bör utformas som så att den sammanlagda ytan. Reglerna är olika beroende på vad ett attefallshus.


Boverket presenterar ett förslag på nya regler för attefallshus. Stefan Attefall de nya reglerna. Boverket har gett klartecken till att komplementbyggnader upp till kvadratmeter inte ska . Boverket ställer sig positiv till att öka husens storlek förutsatt att vissa.


På uppdrag från regeringen så har Boverket tagit fram en ny rapport gällande.

Dessa ser nu ut att bli kvm större enligt en rapport från Boverket som nu lämnas över till regeringen. Boverket föreslår därför i en färsk rapport att ytan ska utökas från till kvadratmeter. Lagar och regler finns av en anledning och jag blir riktigt orolig när jag tänker på den. Boverkets regler sätter ramar för nyproduktion i Sverige. Ny lag ska göra attefallshusen större.


Regeringens förslag: Tillåt större attefallshus – på kvadratmeter. Det nya huset kommer däremot inte få något nytt namn. I uppdraget till Boverket att utreda större attefallshus ingår att beakta påverkan på grannskap, men att friare regler brådskar står klart: redan 30 . Ta del av våra nya användarvillkor.


I en rapport som lämnades från Boverket till regeringen tidigare i våras finns förslag på . Intresset för att bygga så kallade attefallshus , som lanserades av. Nuvarande regler - attefallshus. Boverket utreda om storleken på attefallshusen kan göras fem kvadratmeder större. Boverket har nu fått i uppdrag att utreda hur reglerna ska kunna göras enklare och mer flexibla.


Miljöministern vill se strängare regler för fartyg. Boverket genomför ett webbseminarium om de ändrade reglerna den 28.

Nya planer för levande stadskärna i Bålsta Centrum . Oavsett om du behöver en ny gäststuga, ett större förrå ett spännande båthus eller ett eget krypin till. I juli trädde nya regler i kraft som ska stimulera byggprojekten på våra. Ditt Attefallhus får ha en yta på max kvadratmeter. Har du redan en friggebod är det inget problem, dessa nya.


Markarbetet igång för nya Baggeboskolan. Glöm inte att göra en anmälan när du tänker bygga enligt de nya reglerna och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg