onsdag 20 december 2017

Herskapelig hus nrk

Toppen Bech tar oss med på reprise av Herskapelig -seriene. I dag, Christian Michelsens byggverk, Gamlehaugen utenfor Bergen. Noe mer herskapelig enn Bogstad gård finnes vel ikke i kongeriket.


I dag: Vinje bruk, Inderøy i Nord-Trøndelag. Hafslund hovedgård ligger fornemt tilbaketrukket mellom høye lindetrær og får stor oppmerksomhet fra veifarende.

Vakrere kongsgård finnes neppe i kongeriket. I morgen blir det liv i Stiftsgården. Igjen skal den gamle bygning være ramme om et eventyr hvor det knitrer i silke, glitrer i ordener og bobler i . Når Herskapelig i dag banker på hos Odd Reitan i Trondheim, tar vi et skritt inn i selve norgeshistorien.


Det spesielle med dette programmet er den totale herskapelighet. Det er flott med de syv bygningene i rorbu-stil helt ned i fjæra, og omgivelsene gir det hele . Syv hus nede i fjæra danner til sammen overdådighetens ambassade.

Jørgen Bram Kaasfeldt som holder hus på Staarup. Og hvem av barna skal arve huset og de økonomiske problemene? Kan du byggje eit hus med soverom under landskapet og likevel ha ei fantastisk utsikt mot havet. Nå har han arvet det flotte huset , men også en skattegjeld på millioner pund. Ruth Watson er tilbake med en tredje sesong av Herskapelig.


Lancashire der et ektepar ønsker å overdra huset til sønnen som bor i London. Sommerens brylluper står for døren. Men blir renoveringen av Chatsworth House klar. Country House Rescue) Britisk livsstilsserie. Black Clauchrie er navnet på huset som nesten tok.


Ola Giæver, som i dag bor i huset sammen med sin kone Nina, vokste opp i et livlig miljø. Hvordan skal reklamemannen John og kona Ellie som er skuespiller, få råd til å bo i det vakre 2år. Mer herskapelig blir det ikke. Huset liker meg, og jeg liker huset , sier vertinne Pia Dann. Hun vandrer rundt i det storslåtte huset , der alt er bevart som da familien bodde der, og tar seg.


NRK -programmet Herskapelig selv skal selge.

Den portugisiske idyllen var nemlig åsted for NRKs Mesternes. HERSKAPELIG : I dette fantastiske huset rett utenfor Faro, knyttet deltakerne . Se NRK sitt innslag fra Kongsvold Fjeldstue i programmet Glimt av Norge, som ble sendt i beste. Nå har NRK -kjendisen selv skaffet seg en herregår ærverdige Oakhill i. Jeg har ikke gjort noe annet enn å kjøpe et vanlig hus , bemerker Toppen . Bech er blant annet kjent fra sitt populære TV-program Herskapelig på NRK.


Bilder: NRK ) Her sammen med programleder Frode Søreide. Jeg tror dette er det mest herskapelige huset vi har besøkt i Solgt! I kveld besøker hun landets eneste bevarte middelalderkloster på Mosterøy i Rennesøy kommune, skriver NRK 06. Utstein ligger i krysningspunktet . Restaurerer herskapelig hus : – Vi trodde aldri at drømmehuset skulle bli vårt.


Huset med mål park og ørretbekk får en prisantydning på millioner kroner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg