fredag 29 december 2017

Fasadna folia

DELTA ponúka pre každý typ odvetranej fasády optimálne riešenie. Použitie: membránu možno použiť ako pre šikmé strešné vetrané a nevetrané ( na dotyk s izoláciou) konštrukcie, tak aj pre skladané zvislé obvodové plášte, . LifolTec VF-PP kontakt UV odolná difúzna fólia s dvomi integrovanými lepiacimi páskami pre ochranu tepelnej izolácie v odvetrávaných fasádnych systémoch. Vysokodifúzna kontaktná čierna fólia pre otvorené prevetrávané fasády. TYVEK UV FACADE je jediná fasádna fóla s certifikáciou CE pre použitie v otvorených .

Zakrývacia fólia na vnútorné aj vonkašie použitie, odolná voči poveternostným vplyvom a pretrhnutiu. Bezkontaktná podstrešná fólia určená pre odvetrané šikmé strešné. Fasádna ochranná fólia na okná. Difúzna fólia Guttafol UV Fassade.


Pevná, trvalo vodeodolná, paropriepustná fasádna fólia. Je určená do prevetrávaných skladaných fasád s priznanými . Táto fólia efektívne obmedzuje prienik vodných pár do konštrukcie strechy a .

UV stabilná fasádna fólia Guttafol UV Fassade sú viacvrstvové difúzne fólie vhodné na použitie v prevetrávaných fasádach s priznanými škárami. Prvotriedna vysoko difúzna kontaktná vetrotesná fólia (poistná hydroizolácia) pre šikmé strechy a fasády, ktorú možno pokladať na krokvy, tepelnú izoláciu alebo . Fólia je určená do konštrukcii prevetrávaných . EXCLUSIVE je vysoko odolná voči poveternostným vplyvom, so samočistiacim efektom a špičkovými hydrofóbnymi vlastnosťami. Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.


Fasadna Folia UV stabilná -BWK. FOLIA STRESNA DU3L50M WUETOP WUETOP. LUX Káblová páska 2mm x mm biela, ks.


Jednostrane lepiaca páska pre parotesné spojenie Guttaband . Vysoko difúzna kontaktná fólia pre otvorené fasády. Záruka rokov Životnosť rokov Priezor až cm. Na to priecne dalsi rost 5x(hnedou) s nobasilom. Na tom fasadna folia (cervenou) ktoru . Cena: 3€ (s DPH) 6€.


Akrylátová fasádna omietka PCI ryhovaná.

NOPOVÁ FÓLIA - ISODRAIN - 8mm. Vysokokvalitné stavebné materiály pre profesionálny výkon stavebných činností. BAUMIT FASÁDNE IZOLAČNÉ DOSKY XPS-P -80mm.


Vložka ešte nie je obstavaná a reflexná fólia sa už olupuje. Podla vsetkeho smrdi nespravne pouzita fasadna suchana farba na oblozeni . Hliniková fólia parozábrana pod sadrokartón 1gramová cena 49€ ,kusov. Neoddeliteľnou súčasťou odvetranéj fasády je difúzna fólia , ktorá slúži na zabezpečenie funkčnosti tepelnej izolácie.


Atraktívnejší obal – mliečna fólia pre lepšiu viditeľnosť označenia výrobku,. SMARTwall N Cfasádna minerálna doska jednostranne .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg