tisdag 12 december 2017

Måla stenar som kaktusar

Måla prickar, sträck och ränder på olika sätt med en vit tuschpenna. Denna pin hittades av Strömsö Yle. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.


FB-sida att någon målat stenar och gjort dem till kaktusar så tänkte jag det måste vi testa! Så M och jag samlade stenar och målade dem .

Tillhör du de som hellre går längs stranden och samlar sköna stenar än ligger och pressar i solen? Har du en stensamling som bara väntar på . Måla stenar och använd dem som en original trädgårdsdekoration. Och inte bara växterna i sig utan vi vill gärna ha kaktusar i alla former och detaljer. Måla några stenar i olika storlekar och sätt i en kruka.


This Pin was discovered by Strömsö Yle. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Barnen gör vackr kaktusar av stenar som de har plockat vid havet och på stranden, sedan målar de stenarna så det ser ut som kaktusar.

Letar du efter tips och idéer till att måla på stenar med barn? Här är en enkel steg -för-steg guide med idéer och en lista på vad du behöver! Det är därför jag trodde att jag skulle bara göra min egen anläggning genom att måla stenar för att se ut som kaktusar. I det här inlägget hittar du fantastiska bilder med målade stenar kan.


Ritningarna är väldigt söta och kreativa, men samtidigt är de superlätta och du kan måla dem själv hemma enligt mönstret. Vid ytterdörren har Anna planerat att lägga en fin sten , som bjuder alla gäster på ett hjärtligt välkomnande. Stenar , målade som kaktusar. Emma Strålman började nyligen att måla och dekorera stenar efter. Men intresset för kaktusar syns också på andra ställen än i bara måleriet.


En bitsk kaktus med blågrön djävulstunga, vårtkaktus,. Det kan bli ett ökenlandskap med kaktusar , stenar och sand (öppet kärl) eller en grön . Målade stenar - gör en kaktus som håller för evigt eller otaliga små andra mönster! Han plockade sten i sin åker och jag tyckte att han kunde lasta av en.


Jag såg en artikel om kaktusar på friland i Sverige. De som vill kan också måla större stenar och ta en större planter och. Små stenar du behöver för potten inuti, så kaktusar är då högre och . Vill du kan du dekorera med mossa, och stenar i olika storlekar.

Idéfarmen en ny Sten - och Smyckemässa i Dunker utanför Malmköping. I år kryddas mässan av lite stjärnglans då Sara Runsten . Passar utmärkt för den som reser ofta, har små barn eller kanske är allergisk mot grönväxter. Och ja, nu när du säger det så har jag sett att de lägger stenar runt kaktusar tex. Ikea kr), men har inte målat dem än :-). Hav stenar : hantverk gjorda av stenar och flod grus.


Till exempel kan du måla en storskalig stenar och sätta en kaktus i blomkrukor fyllda . Och sök i iStocks bildbank . Det har målats stenar som sedan satts i krukor. Om vi kunde hjälpa till med att måla fågelholkar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg