tisdag 12 december 2017

Strešné laty bratislava

Dosky, hranoly, fošne, strešné laty. Stavebné drevo nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Laty ošetrené impregnáciou namáčaním.


Výroba a predaj stavebného reziva - hranoly, fošne, dosky, strešné laty.

Výroba, montáž krovov na mieru, chemické ošetrenie krovov proti škodcom dreva, . Trieda - oblina povolená, hniloba tvrdá povolená do rozmerov 15x15. Smelo začnite realizovať svoje projekty alebo rekonštrukcie…u nás na Kopčianskej ulici v Bratislave nájdete všetko potrebné: dosky, fošne, laty , lišty, vruty, . Ponúkame na predaj stavebné rezivo, laty, strešné laty , hranoly. Režeme hranoly, fošne, strešné laty a dosky pre krovy, drevostavby alebo pre akékoľvek vaše projekty. Strešné laty ​​zo zdravého a silného dreva s hĺbkovou impregnáciou.


Hobľované laty a hranoly sú ako kvadratické prierezy výborné pre rôzne druhy. Porovnajte firiem v lokalite Bratislava : PLICHTA OTTO - drevovýroba, SPIROX s.

IREZ - PREDAJ REZIVA, K - TEN DREVO, s. Rozdelenie stavebného reziva. Klasické strešné drevené laty z mäkkého dreva. Banská Bystrica, Bernolákovo, Bratislava , Brezno, Gánovce, Galanta, Hranovnica, Hrubá Borša, Chorvátsky Grob, Ivanka . Okrem dverí sú vo vašom dome nepostrádateľnou súčasťou tiež okná, či už klasické alebo strešné. Okná a príslušenstvo zaisťujú, že do vášho domu môže . V prípade potreby zabezpečujeme dodávku reziva až k Vám.


Dodáva sa ako paralelne omietané alebo . Hlavným profilom našej spoločnosti je výroba - ťažba, porez, spracovanie, sušenie - a predaj stavebného reziva a palivového dreva: ▻ strešné laty ▻ dosky . Hranoly, fošne, dosky, strešné laty - Eshop. Krtkovanie Bratislava - Stupava NON-STOP. Drevo je krasne,presne narezane,nekruti sa a stresne laty su bez sukou. A je vysoko presné, rovinaté, hladké, Bratislava , most pri Bratislave, ivánka, štvrtok na ostrove, Pezinok.


Drevené strešné laty sú dôležitým prvkom pri pokrývaní strechy škridlou, ich rozmery závisia od hmotnosti škridle a plochy strechy. ALFANIT - držiak laty s klincom. V našej ponuke nájdete laty, trámy, OSB dosky a ďalšie produkty z drevených materiálov. Ceny sú uvedené bez DPH 20 .

Vyrábame a predávame stavebné rezivo, krovy, krov na mieru, hranoly, dosky, fošne, strešné laty , sušené rezivo, piliny, odrezky, stolárske rezivo, palety, . Bezpečnostné oplotenie TROAX SK Bratislava. Drevounia-OS-12-spol-s-r-o- Bratislava. Rovnako ich využijete aj na podlahy lešenia.


Laty sa pripevňujú vo vzdialenostiach približne až cm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg