måndag 18 december 2017

Spotřeba latí na m2

Informace k vlastnostem střešních latí , popis, ceny, rozměry. Jelikož se tašky umísťují na latě (nikoliv na bednění) je potřeba určit vzdálenosti a. Vám pomůže vybrat ten správný materiál pro střechu, přesně dle Vašich představ a preferencí. A to včetně všech potřebných prvků a spotřeby. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.


Střešní latě zajistil tchán za výbornou cenu Kč za metr.

Délka střešních tašek je u každého typu cm. Překrytí závisí na sklonu střechy. Je důležité správně určit vzdálenosti latí podle typu střešní tašky a sklonu střechy, aby střecha odolávala dešti, větru a sněhu. Vlnitá střešní krytina - A šedá.


Materiál : pozinkovaný plech. Krycí šířka, 3mm, Spotřeba m², - 1ks. V důsledku minimalizace plochy styku tašky a latě dochází v tomto.


Krycí délka, vzdálenost latí přibližně 3až 3cm. Systém montáže kontralatí a latí.

Montáž štítového prkna nebo zpevnění štítovou latí. Pro tašku Roben Monza je bezpečný sklon . Speciální profil tašky zaručuje. Díky vůli v krycí délce se hodí takřka pro všechny rozteče latí.


Spotřeba na jeden metr čtvereční střechy je již od 1kusů tašky. Co potřebuji pro 2mstřeChy? Držák hřebenové latě univerzální. Zatížení vlastní hmotností krytiny (bez latí ) závisí na modelu a sklonu střechy.


Maximální vzdálenost latí doporučená vzdálenost okapní latě doporučená vzdálenost hřebenové latě. Výpočet spotřeby střešní krytiny Finnera. Přiklad: Sedlová střecha 1m, rozměr jedné i druhé plochy m × m,. Optimální rozměr latí je × mm. Z hlediska spotřeby latí je levnější korunové krytí, které jich na metr čtvereční vyžaduje metru.


Díky zachycení druhé řady pokládaných . Bezpečný sklon krytiny (°) 30. Máme sedlovou střechu cca 200m spotřeba dřeva m bez vikýřů apod. Rozpon latí (vaznic) se liší dle provedení střešní krytiny,.


Pravidla montáže nosných latí a ventilace.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg