tisdag 12 december 2017

Fråga veterinären hund

Har du en allmän fråga kring djurhälsa eller skötsel? Fråga veterinären – har du frågor eller funderingar? Kontakta veterinären som kastrerat er hund – lycka till.


För länge sedan hade jag en jättefin hund , Michael. Till Icakurirens veterinär Lina Gruvstad kan du ställa dina frågor om husdjur och få hjälp och goda.

Veterinären svarar: När ska hunden. För en månad sen vi var hos veterinär och han fick antibiotika och kortison. Videosamtal med veterinär eller specialist i din mobil, surfplatta eller dator.


Boka ett videosamtal med våra legitimerade veterinärer för frågor som. Vi erbjuder videomöten med veterinärer, hund - och kattpsykologer, tandläkare och sjukgymnaster. Våra veterinärer svarar på frågor om sällskapsdjur.


Om inte situationen är akut kan det vara bra att rådgöra med en veterinär per telefon.

Min hund kastrerades för två veckor sedan till följd av livmoderinflammation. När du är hos veterinären har du som djurägare rätt att fråga om vilka . För att ställa en fråga till våra veterinärer använd frågelådan som du hittar under respektive. Ragnhild jobbar som veterinär för hund och katt på Köpenhamns . Du får kostnadsfri rådgivning av en veterinär.


Vi bryr oss om djur och hjälper dig om något skulle hända din älskade hund , katt eller häst. Observera att vi dessvärre inte har möjlighet att besvara medicinska frågor som mailas till oss, för dessa hänvisar vi till vår telefonrådgivning. Anna Pamuk, veterinär och verksam vid Fjällveterinären i Strömsun svarar på dina frågor. Björn skjuten när Anna-Lena skulle träna hund.


Anna förlorade sin bästa vän, hunden Mimmi när en veterinär i Stockholm fattade beslutet att avliva henne utan Annas godkännande. I dagens Förmiddag med Helene hade vår kattspecialist Susanne Hellman Holmström med sig Ida Pettersson, som är veterinär på Evidensia . Om hunden blir sjuk är det bäst att vända sig direkt till en veterinär. Ett videomöte med en veterinär fungerar som ett vanligt veterinärbesök, med den skillnaden att mötet sker genom.


Vi bjuder dig som har din hund eller katt försäkrad hos oss på ett videomöte med FirstVet per år. Frågor och svar om FirstVet .

Hon är pigg trotts sin höga ålder och ger oss massor med glädje, en underbar hund. Nu min fråga , Hon har alltid genom åren åkt bil många . Jag vill fråga om det är vanligt att akut tonsillit återkommer flera gånger. HÄLSNINGAR ANNICA Svar från veterinären Vissa hundar kan få återkommande . Här svarar Raad Askar på läsarnas frågor om husdjur. Fästingar Hur kan jag skydda min hund mot fästingar?


Svar: Redan i början av våren . Du kan fråga om allt som rör hundar och i synnerhet settrar. Krampar er hund igen rekommenderar jag att ni kontaktar en veterinär och bokar en tid för . Distriktsveterinärerna, veterinär , veterinärer. Hunden måste undersökas av veterinär för att ta . Att få din hund helt rumsren tar vanligtvis mellan och 8. Om du har en sjuk hund hemma och ringer veterinären finns det några vanliga frågor som kanske kommer att ställas till dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg