söndag 1 mars 2015

Götenehus stenås

Traditionellt vinkelhus i skånsk stil. En vacker entré med dubbeldörrar leder in till hallen med rymligt kapprum. Med ett smart byggsystem och tekniska lösningar minimerar vi din energiförbrukning. Ett luftigt hus med öppen planlösning och stora fönsterpartier som ger inbjudande sällskapsutrymmen.


Vardagsrummet har ett lutande . Villa Tingsryd är ett enplanshus om 12m2. Här finns gott om plats att umgås på och två väl tilltagna sovrum för er som inte vill trängas. Nu är bygglovshandlingarna klara för fritidshuset i New England stil som kommer att byggas på västkusten. Villa Inflyttningsklart Ett traditionellt vinkelhus i. Helst på Vestholm, men andra morderna hus går också bra.


Vi bygger inte hus, vi bygger hem. Det innebär att varje hus vi bygger lovar inbyggd omtanke och att vi är lyhörda för dina drömmar och . Villa Växjö är ett vinkelhus om 11m2. Detaljer som högsmala hörnfönster och öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och allrum ger huset ett ljust och . I huset Annedal från Myresjöhus får du en nära kontakt med trädgården och dina uteplatser. Rymligheten är stor i denna villa med sommarhuskänsla. Este Pin foi descoberto por Michael Craven.


Descobre (e guarda!) os teus próprios Pins no Pinterest. En el día de hoy MundoFachadas les mostrará como aprovechar 1metros cuadrados con la construcción de una hermosa vivienda de dos pisos y tres . Götenehus vill flytta brunnarna till en tiondel av kostnaden Men. Lindås Abbekås Långås Krokås Stenås rum och kök rum och kök rum och . Populär: Sexuella relationer på arbetsplatsen.


Subline, Lindås, Abbekås, Långås, Krokås, Stenås , Brännås, Fjärås, Nyholm, . Stenås – traditionellt vinkelhus i skånsk stil. Ivö är det moderna fritidshuset som man. Har du hittat ett hus som du tycker om, men vill kanske ha en förlängning av vardagsrummet eller ett extra sovrum?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg