torsdag 26 januari 2017

Fjädrande gångjärn

Som då funkar till mitt problem. Dom är då oftast för stor, för stark eller . Fjädergångjärn i både enkelverkande och dubbelverkande utförande. Läs mer om våra fjädergångjärn och se vilken modell som passar din dörr bäst!


Gångjärn för så kallade salongsdörrar eller pendeldörrar.

Gångjärnen har antingen enkel fjädring som tillåter öppning åt ett håll. Kraftiga gångjärn till grindar och dörrar. För tyst stängning i skåp med självstängande gångjärn. ASSAs sortiment av gångjärn och kantreglar täcker alla tänkbara behov av säkerhet.


Från den enklaste box till den mest krävande säkerhetsdörr. Mer än olika gångjärnsserier: plastgångjärn, metallgångjärn av aluminium, förzinkat eller rostfritt stål med olika utföranden. Snickra och renovera med Biltemas gångjärn till möbler, skåp, lådor och dörrar.

Liksom alla konstruktioner med rörliga delar kräver gångjärn ett visst mått av underhåll för att fung- era oklanderligt. Dubbelverkande, fjädrande och bärande. Vi har ett stort sortiment av gångjärn för såväl stålgrindar som trägrindar.


Vi erbjuder dig smart förvaring och prisvärd renovering. Självstängande gångjärn med öppningsvinkel grader. Enkelverkande, fjädrande och bärande. Door Butt Hinges( rotated from degrees to 3degrees) Silver Tone Holes 26mm x 18mm . Nätdörrarna till fabriken hade fjädrande gångjärn och slog bullrande igen av sig själva. På ena sidan av infartsvägen, i skuggan av kodam puli-trädet intill den . Fjädrande och bärande med ställbar fjäderkraft, oberoende av höger och . Våra gångjärn och dämpare hindrar dig från att smälla köksluckor genom att fånga upp dem i farten så att de stängs långsamt, försiktigt och tyst.


Kompressionslås med ställbart gångjärn. Symmetriskt utformade gångjärn med med hål . K-PUSH TECH finns med buffer för skåp med fjädrande gångjärn och med magnet för skåp med ofjädrade gångjärn. Lucköppnaren kan justeras i efterhand.

Avsett för dörrar med maxvikt upp till kg. Vid offentliga institutioner bör bastudörren kompletteras med HABO . Kraftfull och tyst mekanism för lång hållbarhet. Denna variant pasar luckor med fjädrande gångjärn. Monteras utanpåliggande eller borras i stomme.


Styrkelinsen sitter längre ned än på traditionella bifokala glas, för att inte störa sikten mot vägen. Bågen har moderniserats med fjädrande gångjärn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg