fredag 13 januari 2017

Km beta briliant

KMB Beta a KMB Hodonka jsou profilované tašky se zvýšenou vodní drážkou. Dvojitá podélná drážka zabraňuje zafukování v příčném směru. Proto je možné vyrábět tašky.


Betónová škridla krytina KMB Beta , Vápennoiesková tehla, Sendwixové murivo, omietky a malty Profimix, tehly. KMB BETA BRILIANT , základní taška - cihlová. Požádejte o individuální cenu.

Povrchová úprava BRILIANT znamená speciální dvojitý nástřik s leskem. KM BETA briliant : višňová, 1Kč, 2Kč. Skladová dostupnost dle pobočky.


Inovací užitných a technických vlastností se . Dostupnost: 2Kč bez DPH. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . V této FOTOGALERII naleznete ukázku dokončených střech naším profesionálním týmem. BETA v povrchovej úprave elegant (matná) alebo briliant (lesklá) a vo . Střechu za rozumnou cenu dostanete s výrobky KM Beta.

Jaroslav Vogeltanz, ředitel společnosti. KM Beta briliant , Cena: 6Kč, Lokalita: Prostějov. V Roudném u Českých Budějovic v měsících listopad prosinec zhotovili střešní plášť „na klíč“.


KMB Beta je profilovaná taška se zvýšenou vodní drážkou a dvojitým patním žebrováním. Dodávka spočívala ve výrobě a montáži. Hodonka používané zmršťovacie fólie zelené (ELEGANT) a žlté ( BRILIANT ). KMB hřebenáč BETA Elegant cihlová. Elegant cihlová Hřebenáč Elegant višňová Elegant hnědá Elegant černá Briliant cihlová Briliant višňová . Můžete poradit s výběrem střešní krytiny. Rozhodujeme se mezi KM beta briliant nebo roben, obě černé lesklé.


Která je lepší a kterou by jste volili. Kompletní realizace střešního pláště včetně krovu na novostavbě rodinného domu v obci Kunovice. Jako střešní krytina byla použita betonová taška BRILIANT. Doprava po celé ČR je individuální dle telefonické domluvy - dopravuje ýrobce.


Výrobce si účtuje za skládání . Střecha na klíč - Tondach (Engoba, černá). Ahojte, nasi rodicia maju KM-Betu briliant visnovu .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg