tisdag 31 januari 2017

Renovera skorsten

Skorsten , renovering och underhåll. Här hittar du tips om hur du underhåller din skorsten och bra att veta när du ska renovera skorstenen. Besök gärna vår webshop med högsta kvalitet skorstensrören till överraskande låga priser.


Många småhus har en befintlig murad skorsten. Eller din öppna spis behöver konverteras till inbyggnadskamin. Något som tillför huset ett stort värde.

Behöver du renovera din skorsten ? En guide för husägare med skorsten. Renovera otät skorsten med typgodkända material. Få råd och instruktioner för hur du underhåller skorstenen. Vi visar även hur du bygger en ny skorsten. En av offerterna jag kan ta som exempel går loss på 60.


Vi renoverar gamla och skadade skorstenar samt skorstenskanaler. Vi murar, fogar, putsar och målar skorstenar, klär skorstenar . Med hjälp av modern teknik kan vi fackmannamässigt montera, täta och renovera din skorsten , oavsett om du har en murad skorsten , blockskorsten i pimpsten .

Att renovera din skorsten genom att täta skorstenens insida är både säkert och kostnadseffektivt samtidigt som det gör din skorsten både gas- och röktät. Dubbelväggigt rör genom rökgasen ca meter och renovera skorstenen. Nummer är ej angivet, initial kontakt sker via mail.


Uppdragsgivare Privatperson . Genom installation av ett rostfritt dubbelmantlat insatsrör skapas en ny mycket motståndskraftig rökkanal inuti din befintliga skorsten. Vilken metod skall man välja att laga skorsten ? Täta skorsten med en speciell massa liknande putsbruk. Vi säljer och installerar kaminer i Halmstad. Vi lagar och renoverar även skorstenar.


Vi utför skorstensrenoveringar i Småland och Halland. Kontakta oss på Murdesign i Reftele. Låt inte dem förfalla, kontakta oss om du behöver hjälp att restaurera din värmekälla. Har en skorsten som ser ut som sju svåra år.


Framförallt är det färgen som har trillat loss, men även murbruket har krackelerat, och på två . En fråga som ofta kommer upp är vad det kostar att renovera skorsten. Många vill ha ett fast pris på en skorstensrenovering, men det är i de . Vi hjälper dig renovera skorsten i Stockholm. Pipan var här ca en halvmeter i kvadrat, vilket är betydligt mycket mer än den såg ut som från toppen av skorstenen.

Allt inom skorstensrenovering, skorstenslagning, skorstenstätning, ventilation och rökkanaler. Ge din skorsten ett nytt liv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg