torsdag 12 januari 2017

Grindlås dubbelgrind

Vi har ett stort sortiment av grindlås och tillbehör för grindar, Vi har grindlås från bl a Locinox, Accessa, Assa och Locksmart. En vacker dubbelgrind som dessutom är lätt att bygga låter väl perfekt. Ett kraftigt grindlås i stål. Kan öppnas från båda sidorna.


Går att fästa på både trä och stålgrindar. Teknisk information Vidd: mm Utförande: .

Redskap, maskiner och produkter för dig som både vill arbeta och slappna av i trädgården. Låset är stadigt och öppnas och stängs på ett mycket lätt sätt. Perfekt när man har en dubbelgrind. Skjutregel Super för trägrindar. Toppmonterat grindlås för villagrindar.


Beslagpaket t liten dubbelgrind trä. MAIE, ett robust mekaniskt grindlås! DELKA Bygrind har blivit en riktig klassiker. Grindlås med kedjakrampa.

Denna grind specialtillverkar vi efter kundens behov. Man kan beställa den som enkelgrind eller dubbelgrind. Läs också: Dubbelgrind med snygga detaljer.


Använd även här rostfria skruvar, långa nog att gå in tre fjärdedelar i den underliggande . Tillverkat av stål med svart ytbehandling, skruvar medföljer självklart. Se alla våra grindbeslag här från Nacka . Komplett sats grindbeslag för dubbelgrind med grindblad under mete. Självlåsande grindlås Tappen monteras på grinden, när grinden stängs. Passar på enkel- eller dubbelgrind.


GRINDLÅS TIL DUBBELGRIND SORT Vis større . Som standard är grindramarna fyllda med krenelterat nät 40x40xmm, avlyftningsskyd grindlås , markregel på dubbelgrind. Alla fästdetaljer utföres i rostfritt . Fransk träskruv st, 8x40. En dubbelgrind i sirligt smide ger en storstilad och samtidigt personlig entré. Rätt grindlås är en viktig detalj för alla grindar.


ANSLAGSPLÅT FÖR DUBBELGRIND. URSPRUNGLIG ARKITEKT: ÄNDRINGEN AVSER.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg