tisdag 24 januari 2017

Slipa golv stockholm

Här kan du läsa om och skriva rekommendationer på slipa golv i Stockholm. Vi hjälper dig hitta bästa företaget för ditt ändamål. KGolv ger dig ett svårslaget pris på golvslipning i Stockholm. Här hittar du våra priser inklusive moms och ROT-avdrag.


Längre ner på sidan hittar du även våra . Har du ett trägolv som har förlorat sin glans?

Lägg då inte ett nytt golv direkt! Spara på pengarna ett tag och slipa upp det gamla istället. Parkettspecialisten är en firma från Stockholm med år i byggbranschen. Våra golvläggare är specialister på att slipa och lägga parkettgolv. Anlita PJ´s golvslipare för att slipa om era parkettgolv och för att ge tillbaka golven sin.


Titta i våra gallerier för exempel på golv med olika sorters behandling. Erfarna golvslipare i Stockholm ! KGruppen slipar och behandlar massiva trägolv och parkett så att golven blir som nya igen. Dammfri slipning och fritt val av ytbehandling.

Vi är experter inom massiva trägolv i ek, speciellt fiskbensparkett och ektiljor. Anlita Wasa Parkettservice för golvslipning i Stockholm och Uppsala. Vi erbjuder helt dammfri golvslipning med fem års garanti! Anlita ett auktoriserat golvföretag i Stockholm. För oss på Wasa parkettservice är ett hållbart miljöarbete lika viktigt som att våra golv håller över generationer.


Med års erfarenhet av allt inom golv och golvvård i Stockholm. Slipa med behandling lösningsmedelsfri hårdvaxolja med naturliga oljor och vaxer. Slipa Golv - golvbeläggningar - inläggningar , reparationer, golvslipning, slipning , alloc, betongslipning, golvarbeten - företag, adresser, telefonnummer. Massiva trägolv och parkett är gjorda för att hålla i många år. Men för att golven ska hållas snygga måste man från och till slipa dem och behandla med . Golvslipning inklusive lackering.


Vårt vardagsrum är nu tomt och golvet ska slipas. Barnen var lite chockade över det tomma rummet och sedan blev det ju världen bästa lekrum. Oavsett ort i Sverige kan vi slipa ert trägolv helt dammfritt.


Vi slipar dina betonggolv och får dem att skina som aldrig förr. Välj oss för din golvslipning i Stockholm. Det är fullt möjligt att slipa ett trägolv själv, men det handlar om ett ganska svårt - och ofta kostsamt - jobb. PJ Parkettgolv har lång erfarenhet av att lägga och slipa golv.


Hos oss får du inte bara tillgång.

Kontakta oss om du behöver hjälp av en golvläggare i Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg