måndag 23 januari 2017

Skänka kläder göteborg container

Här kan du skänka kläder , textil och prylar. Vi dock bara möjlighet att ta emot möbler i vår butik på Backaplan i Göteborg. Skänka Publicerat: 2017-06-16. För dig som vill skänka kläder , hemtextil, skor och accessoarer så har vi en tusentalet . Göteborg Vi erbjuder hämtning av porslin, husgerå böcker, kläder m. Vill du skänka kläder , böcker och prylar till Göteborgs Stadsmission?


Nu kan du även lämna dina gamla kläder och prylar i ditt närmsta Åhlénsvaruhus! Genom textilinsamling kan gamla kläder och hushållstextilier få ”nytt liv” genom nya användare. Att återanvända textilier innebär en vinst för miljön och spar på . I Göteborg har vi flera aktörer och alla hämtar. Till Myrorna kan du skänka kläder , möbler, skor, accessoarer och prylar för second hand.


Second hand-butiken nära dig tar emot möbler, husgerå kläder , böcker och elektronik, leksaker, sportutrustning, hemtextil, skor och mycket annat som är i gott . Har du mat eller kläder som du vill skänka ? Eller gör ni en insamling på ditt arbete? Vi tar gärna emot mat som torrvaror, konserver, eller annan typ av livsmedel . Här i Göteborg kommer de till och med och hämtar grejjer du vill bli av. VC stationer för el- och grovt-avfall ( kläder ) där dem bara bränner .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg