onsdag 25 januari 2017

Husmodeller enplan

Att bygga hus är ett stort och roligt steg. Med VårgårdaHus får du en kunnig och pålitlig husleverantör som engagerat hjälper dig hela vägen. Ett hus från VästkustVillan byggs med kvalitet och omtanke i stort och smått. Alla våra husmodeller och villor kan vi kundanpassa precis som ni önskar. Alla 1-planshus från ledande husföretag.


A-hus hjälper dig bygga ditt trähus.

Bland alla våra prisvärda husmodeller i trä hittar du garanterat ditt drömhus! Enplanshus ger kontakt med alla rum. Ett enplanshus behöver inte vara mindre än ett tvåplanshus. Fördelen är att du slipper . Det är lätt att bli förälskad i vissa husmodeller , trots att du intalat dig att förnuftet ska få styra husköpet.


Oavsett vilket hus du väljer kan du känna dig trygg med att. Eller låt våra arkitekter hjälpa er att designa ett nytt och unikt hem i en helt fri form. Inspireras av våra husmodeller här för att komma vidare med era husdrömmar!


Hitta favoriten bland våra husmodeller.

Se planlösningar och priser. Husmodeller on Fiskarhedenvillan. Se våra husmodeller som en inspirationskälla till ditt framtida hus. Sedan anpassar vi huset tillsammans så det passar just . Samma höga kvalitet – ett helt annat pris.


Våra husmodeller är uppdelade i 2-planshus, förhöjt väggliv, 5-planshus, sluttningshus och 1-planshus. Vi har hus i olika stilar - marin, klassisk och lantlig. Smarta hus där varenda kvadratmeter har tagits tillvara utan att kompromissa med kvalitet och design. Här finner du de husmodeller som Forsgrens Timmerhus har att erbjuda som standard. Söker du något utöver detta kan vi . Namn, Pris, Pris per m², Storlek i m².


Genom att erbjuda olika husmodeller i varje serie samt en rad olika tillval uppfyller vi dina önskemål och behov. Välkommen att utforska vårt utbud här på . Villa Planlösningen för Greta är baserat på en av våra genom tiderna mest sålda husmodeller. Allt på ett plan betyder att allt är färdigt när du köper huset.


Hos oss kan du köpa klassiska husmodeller i äkta timmer för vanliga hus, fritidshus, attefallshus,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg