onsdag 11 januari 2017

Paropriepustná fólia isover

Fólia pre poistnú hydroizoláciu. V zimnom období, keď je tlak vodných pár orientovaný z interiéru smerom von, difúzny odpor fólie je maximálny a fólia sa správa ako parozábrana. Univerzálna difúzna membrána pre šikmé strechy. JUTADACH - paropriepustná fólia 75m2.


Inteligentná parotesná membrána ISOVER VARIO.

LifolTec VF-PP kontakt UV odolná difúzna fólia s dvomi integrovanými lepiacimi páskami pre ochranu tepelnej izolácie v odvetrávaných fasádnych systémoch. GUNNEFOL TOP je vysoko difúzna a kontaktná fólia slúžiaca ako paropriepustná poistná hydroizolácia. Paropriepustná fólia chráni tepelnú izoláciu a . Predám minerálnu vlnu ,sklenú vatu DOPRAVA ZADARMO ISOVER , NEOWOOL s koeficientom tepelného.


Podstrešná kontaktná membrána na ochranu podstrešných konštrukcií, . ORSIK) hrúbky až 80mm (pozri skladby s– s3) a s opláštením sadrokartónom. Reflexná parozábranná fólia so stužujúcou mriežkou je určená pre vytvorenie. Tepelné a zvukové izolácie ISOVER.

Táto stránka používa cookies. Isover EPS soklová platňa hr. S tym, ze celkova hrubka izolacie 2,napr ISOVER lambda 3 je postacujuca. KLIMAMEMBRÁNA ISOVER VARIO XTRA SAFE HR. VENTILAČNÁ MEDZERA- KONTRALATY . VYSOKO DIFÚZNE PRIEPUSTNÁ POISTNÁ HYDROIZOLAČNÁ FÓLIA.


Mechanicky kotvená fólia - základné riešenie . Podstrešnej fólie Jutafol D 1Jutafol D1je nekontaktné paropriepustná podstrešná fólia určená pre . S-PODLAHA PODKROVIA (zateplenie a skladba zhora). Dovozca: TEL ISOVER SLOVAKIA S. Eur Parotesna folia Alu Isoflex m- Eur. Pri kladeni strechy taktiez nebola pouzita ziadna tentokrát paropriepustna. Strešné fólie je všeobecný názov pre materiály, ktoré sa používajú ako poistné paropriepustné, paronepriepustné, hydroizolačné a . ETEPELNÁ IZOLÁCIA - DOSKY Z MINERÁLNYCH VLÁKIEN ( ISOVER - DACHOTERM SL), hr.


PAROPRIEPUSTNÁ EXTERIÉROVÁ FÓLIA. Sádrovláknitá doska hrúbka 12 . Minerálna vlna hrúbka 1mm ( ROCKWOOL, KNAUF, ISOVER ) 6.

Prípadne ISOVER DOMO a samostatná parotesná fólia s vysokým difúznym .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg