tisdag 24 januari 2017

Lindab plech cena

Lindab nabízí kvalitní a rychlé řešení pro střechy, ocelové haly, nástavby - Lindab plechy mají dlouhou. Nabízíme Vám kvalitní střešní systémy Lindab. Dodáváme na český trh kvalitní střešní krytiny, okapy a okapové systémy a další související produkty.


Lehká střešní krytina Lindab Topline je vyrobena z vysoce kvalitního ocelového. Lindab Seamline je předlakovaný svitkový ocelový plech o šíři 670mm .

Ceníková cena s DPH: 37Kč. Predaj strešnej krytiny Lindab za výbornú cenu s originálnymi strešnými doplnkami Lindab. Classic, ostatní barvy, 231 . Extra zľava na vybrané akciové farebné odtiene. Cenníková cena S DPH: 1€.


Dostupnosť: K dodaní do dní. Ocelový plech s účinnými ochrannými vrstvami, různé barevné škály. Moderná krytina pre novostavby a rekonštrukcie.

Jednoduchý a minimalistický vzhľad krytiny Lindab Click SRP ju predurčuje hlavne na moderné stavby s . Slovensko - strešný systém, strecha a strešné doplnky pre Vašu strechu. Ten najlepší strešný systém plechovej krytiny pre vašu strechu. Stavebný systém SBS je v portfóliu skupiny Lindab vyvíjaný a používaný už od. Na měděném plechu se vytvořítenká vrstva měděnky, která plech zbarví. Základom krytiny Lindab Roca je kvalitný oceľový plech hrúbky mm s . Krytina Seamline sa predáva ako zvitkový plech nadelený na . Lehké střešní krytiny Lindab splňují veškeré estetické, technické i funkční požadavky kladené na střešní krytinu.


Povrchová úprava Lindab Premium poskytuje vysokú odolnosť voči korózií. Krytina Lindab Click SRP vychádza z tvaru falcovanej krytiny. Už jej názov napovedá, že ide o stavebnicový klik systém, čo v praxi znamená . Lindab je vysokokvalitný, žiarovo pozinkovaný oceľový plech. Odborníci radí s výběrem lehké střešní krytiny: Plech na střeše – ano či ne?


Príponka pre falcovaný plech pevná. Po konzultaci se společností Lindab byl jako surovina vybrán plech mm s. Nezanedbatelným hlediskem je také cena – v porovnání s .

Za nevýhodu je potom považovaná pomalšia montáž a väčšinou vyššia cena. Také cena je v porovnání s podobnými systémy velice příznivá i při použití . Lindab Profil je najpredávanejší variant na trhu a najobľúbenejší typ strešnej krytiny. Tento vysokokvalitný, žiarovo pozinkovaný oceľový plech je chránený . Stejně tak ho lze využít jako součást střešních, obloukových a . Základom je švédsky oceľový, žiarovo pozinkovaný plech s hrúbkou 6. Aktuálna ponuka práce v spoločnosti LINDAB , a. Miesto práce: Jamník, Slovensko, Spišská.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg