tisdag 17 januari 2017

Friske opp skrift på gravstein

Noen som vet hva jeg kan bruke for å få frem skriften på en gammel gravstøtte. Sånn fugepenn som brukes for å friske opp fuger mellom fliser. Ta kontakt med de som leverer gravsteiner.


De pusser opp slitte steiner. Husker ikke hva det kostet,men det kan du jo spørre om når du ringer. Oppussing av gravstein består av rens og ilegg av ny lakk eller bladgull i inskripsjon, .

Vi tilbyr rens og syrevask av gravminner. Også ute på kirkegården ved behov. Send oss ett bilde, med kort beskrivelse for å motta ett eksakt . Vi kan pusse opp din gravstein. Vi utfører alt av oppussing, inskripsjoner oppretting og bolting av din gravstein.


Gravsteiner blir ofte preget av tidens tann og krever sitt vedlikehold. Har det gått noen år siden stenen var ny, anbefaler vi å pusse opp gamle navn samtidig med. Dette er vekster som ikke trenger annen næring enn det de tar opp fra lufta i tillegg til sollys og.


Lav og mose vil da lettere løse seg opp av klorinvann og er lettere å skrubbe bort.

Hvis det har begynt å gro mose eller lav i skriften på gravstein , kan man . I tillegg til å pusse opp selve navnet så kan alle sidene rengjøres. Arvid Krogedal gir gode råd for å ta vare på gravsteiner etter mange år i. Buskene vil da med tid og stunder vaske vekk skriften på steinen, særlig. Det er mulig å velge alle skrifttyper på våre gravsteiner.


Valg av skrift på gravstein , avhenger av personlig smak. Se utvalget på våre nettsider. Vi har også lang erfaring med utsliping. Nedsenket skrift lages ved å sandblåse teksten ned i gravsteinen.


Ved spesielt jordsmonn kan også en gravstein bli . Han begynte å skrubbe gamle gravsteiner for fem år siden, og deler bilder av. Mange lar seg inspirere av amerikaneren, og ønsker å friske opp sine egne . For de som trenger ny gravstein vil vi kunne være behjelpelig med råd og. Når en stein blir renset og skriften pusset opp vil den fremstå omtrent som ny, og . Jeg tilbyr all slags renovering av gravsteiner etter at garantitida på to eller fem år.


Larssen kan friske opp skriften på steinen ved bruk av lakk, . Vil du friske opp gullet selv, kan dette gjøres på flere måter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg