tisdag 31 januari 2017

Montáž úžlabí

Příprava střešní plochy v úžlabí má určitá pravidla. Finančně je ovšem tohle provedení náročné a to jak z hlediska spotřeby střešní krytiny tak zejména z hlediska samotné montáže. Montážní návod SATJAM Roof a SATJAM Grande.


Proveďte montáž podpěrných latí nároží, úžlabí a okra-. Boční vodní zámek a těsnicí lišta úžlabí zajišťují dokonalé utěsnění pro vodu, polétavý sníh i prach. Existuje několik možností, jak vytvářet úžlabí u střech z asfaltových šindelů.

V následujícím videu uvidíte nejrychlejší. Průběh montáže nového měděného úžlabí. Na nové úžlabí upevňujeme ještě těsnící pěnový pás.


Střešní tašky jsou zpět, práce se se. Oplechování komínů a střešních oken. Má speciální důlky usnadňující . Vimeo, the home for high quality videos and the people who.


Na základě těchto údajů provede montáž podstřešní konstrukce, latí, kontralatí a. Pokud se tyto montážní pokyny neshodují s montážními.

PHI v úžlabí , hřebenech a zakončení štítů. Provedte montáž podpěrných latí nároží, úžlabí. Montáž úžlabí vikýře proveďte jako v bodě 2. MONTÁŽNÍ NÁVOD PRO STŘEŠNÍ KRYTINU EVERTECH G EVERTILE.


Vyskladnění Demontáž stávající krytiny Správné laťování. Fólie není těžká, takže se při její montáži příliš nenadřete. Laťování v oblasti úžlabí je vhodné zhustit, abychom vytvořili tuhý podklad pro . Koncové prodloužení krytiny.


Konečný způsob provedení je dán tvarem a sklonem střechy. Pro montáž úžlabí můžete použít množství řešení. U plechových skládaných krytin se doporučuje . Slouží k bezpečnému zakrytí úžlabí , kde vytváří žlab pro odvod dešťové vody. Potom nakreslíme pomocné čáry, podle kterých zařízneme plechy. V případě hliníkového plechu v jiné barvě než šedá je lakovaný povlak dodatečně ošetřen polyetylenovou fólií, která se odstraňuje při montáži úžlabí.


Tato část ukazuje různé typy valeb a úžlabí. Vždy dodržujte montážní výkres dodaný výrobcem vazníků. Vykládané úžlabí ze šablony EUREKO BNC.


Před samotnou pokládkou šablon je vhodné upevnit do. Univerzální těsnící klín úžlabí z polyuretanové pěny opatřený jednostranným.

Díky samolepící vrstvě zabezpečuje rychlou a správnou montáž na střešní úžlabí.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg