fredag 20 januari 2017

Hemnet köping fritidshus

Fritidshus till salu på Hemnet i Köpings kommun. Sålda fritidshus på Hemnet i Köpings kommun. Charmigt vinterbonat fritidshus med sjönära läge och stor altan. Inglasad veranda, allrum med trägolv och öppen spis, sovrum och kokvrå.


Sjönära tomt med fritidshus om två rum och kök i naturskönt och enskilt läge.

Du hittar denna fastighet ca min från Köping som erbjuder utmärkta tåg- och. Strax utanför Köping , i en naturskön omgivning, lockar ett fint fritidshus med året-runtboende. Sommaridyll - Sjönära - Öppen spis och vedspis - Altan - Grönskande tomt - Kommunalt vatten och avlopp! Vinterbonat fritidshus i suterräng med högt läge på stor uppvuxen trädgårdstomt.


Altan med sol hela dagen, stort vardagsrum med braskamin . Charmfullt torp på landet med ogenerat läge och stor tomt, ca ha. Torpet har inredd vind med rum på entréplan finns stort bondkök med .

Välkommen till detta smultronställe vid Stäudd intill Mälaren. Här får du ett omhändertaget enklare fritidshus med badrocksavstånd till Mälaren. Trevligt fritidshus med fint läge i populära Sundänge utanför Köping.


Tomten har ett underbart öppet läge med gott om sol hela dagen samt . Dessutom är Släta beläget endast km från Köping och km till. Nu finns möjlighet att förvärva ett vinterbonat fritidshus i populära Stäudd! Ett stenkast till Mälarens vatten med bad och egen . Strandnära fritidshus invid Lundbysjön utanför Kolsva i Köpings kommun.


Fastigheten är belägen på en udde i Hedströmmen. Bostäder till salu i Köping hittar du på Booli. Slutpris för bostäder i Köping hittar du på Booli. Lagom till semestertider lockar fritidshus invid Lundbysjön flest besökare på Hemnet.


Sjöutsikt och närhet till bad har en dragningskraft. Bor du i Köping nu och funderar på att förändra ditt boende? Eller funderar du på att flytta hit? Oavsett vilken fas du befinner dig i har du säkert ett antal frågor .

Ett fritidshus vid Storsjön i Sandviken toppar listan för de mest klickade. Hemnet och mest klickade i Gästrikland under vecka 21. Försäljningen av fastigheten på adressen Hjortstigen i Köping är nu klar.


Enligt bostadssajten Booli är det rekordfå fritidshus till salu just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg