tisdag 31 januari 2017

Lasera furu till ek

Går det att lasera furu utan alltför mycket slipning innan? Bygga högtalare, akustik beroende på material? Furu - bra material till hgtbygge?


Vid förbehandling av till exempel ek och bok bör du inte gå alltför hårt fram med . Betsa - Lär dig att betsa trä.

Som regel rekommenderar man därför lacknaftabaserad lasyr till den orutinerade målaren. Denna färgtyp ger dig mera tid att fördriva färgen och att rätta till. Herdins Lackbets Aqua är förlåtande till sin karaktär, genom att den är. När Äkta bets används på furu med harts- och kådrika partier är det en bra ide att . Det brukar inte funka att betsa en yta till en ljusare kulör utan man får betsa mörkare om man vill förändra.


Vill man ljusa upp en yta får man använda sig av en . Eftersom många träslag gulnar med tiden kan de vitlaseras så att de får en vacker nyans och en yta som är lätt att rengöra.

Här kan du läsa hur du gör för att. Furu mot lattefärgade väggar kanske inte riktigt blir så snyggt. Vi har själv kaffelattefärgade väggar i biblioteket och till det har vi brunbetsade möbler i mahognyfärg läckert och snyggt. Kan man få BJÖRK att se ut som EK ? Furubord behöver styling- ska man vitbetsa, lasera.


Har någon målat om en furutrappa? Kalkmaling til møbler, antikt look til skolebænk - Duration: 5. Lasera möbler och snickerier. Arbetsråd för Alcro Möbellasyr.


Börja med att läsa igenom bruksanvisningen på . Om jag vore du så skulle jag lasera istället. Till bordet har jag också ett gäng stolar med ben i oljad ek. Gjutgods – Återvunnen aluminium 5. På Byarums Bruk lägger vi ner stor omsorg vid val av virke till våra utemöbler. I vissa fall behöver man slipa lätt och bättringsmåla alt lasera trärena fläckar.


Trären furu och ek behöver oljas med lin- eller träolja, minst tre till fyra gånger första.

Inför vintern är det bra att lasera om möblerna. Vårt matbord är av furu och eftersom ytan hade blivit ful av fläckar så slipade jag bordet. Blanda så mycket bets att det räcker till hela bordet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg