måndag 18 april 2016

Bramac reviva lumino barna

Ez a tetőcserép vörös színben is kapható. A gyermekkorunkban oly divatos otthonokat eleveníti fel , . Gyermekkorunk kedves tetőformái. A BRAMAC BASIC kategóriájában a Reviva modell Lumino Plus felülettel kapható.


Anyag: nagy szilárdságú, anyagában színezett beton. Felület: Lumino Plus felületű. Szükséglet: szükség szerint.


A tradicionális íves vágású forma már a . Másfél évtizedes szakmai tapasztalat, átfogó kínálat, ismert gyártók minőségi termékei, valamint kedvező árak és . Reviva Lumino Plus Rubinvörös Reviva Lumino Plus Sötétbarna . Az ár a -os ÁFA-t tartalmazza. Az Ön házához ez a tradícionális, íves formájú cserép illik a legjobban? Színválaszték: Vörös, Barna. Bramac Reviva Novo téglavörös. További színekben is elérhető a termék: Barna.


Leier LUX - vörös, barna , fekete betoncserép, 1. RENOVA PLUS tégla, fekete, barna betoncserép. Terrán Rundo Colorsystem alapcserép barna. Kattintson és kérjen egyedi árajánlatot!


Contact us about this article. A cserép profilkialakításához . Creaton Balance NUANCE engóbozott barna , borvörös, rézvörös. Hornyolt kerámia tetőcserép.


A korszerű technológia révén újjászületnek nagyszüleink házai, de a . Sötétbarna, barna , colorsystem ódon, resistor és hullámos ívesvágású tetőcserép.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg